Hausmannian minimalistisk lägenhet

Hausmannian minimalistisk lägenhet

Nicolas Schuybroek Architects renoverar och omformar denna Haussmann-lägenhet i Paris. Denna renovering utstrålar tidlös arkitektonisk sanning och omfattar Wagners idé att utforma hela projektet från arkitekturen till de minsta dekorativa detaljerna. Den monokroma färgpalett, användningen av naturliga material och arkitekfetischen Pierre Jeanneres möbelval ger en övergripande enkel – i utseende – och fridfull atmosfär. Låt oss titta närmare på rummen.

Formgivarna lämnade den befintliga gjutningen för att betona att detta är en huslägenhet som är elegant, raffinerad och full av chic, med traditionella vita väggar för sådana lägenheter. Parkett gjordes också för att visa upp den befintliga stilen, men resten av lägenheten är ganska modern eller till och med minimal.

Möblerna är eleganta och minimalistiska och en vacker grå böjd soffa gör vardagsrummet mjukare. Rika toner av trä, läder och andra material mjukgör rummen, som utförs i en mycket minimal färgpalett. Lamporna är svarta med ett mycket lakoniskt utseende, svarta dörrkarmar och kranar gör att rummen ser coola och mycket moderna ut. Kolla in lägenheten och stjä några idéer för att göra din super elegant också!

Hausmannian lägenhet gjord i minimalistisk stil - DigsDi
Hausmannian lägenhet gjord i minimalistisk stil - DigsDi
Habitually Chic®: Parisian Chic i sin finaste dröm om att jag.
Guillaume Alans Kennedy Apartment Paris är en minimalistens dröm Hou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*