Härliga barnkammare idéer

Härliga barnkammare idéer

Att skapa det första rummet för ditt barn kan vara svårt, speciellt om du är en blivande förälder och har många saker att bestämma samtidigt. Hur kan du skapa ett spännande utrymme som är funktionellt och bekvämt för både barn och föräldrar? Här är några tips som kan hjälpa dig att dekorera plantskolan på bästa möjliga sätt.

Bygg runt ämnet

Välj ett tema för dagis: låt fantasin springa vild och ha kul att hålla fast vid temat och färgerna. Att dekorera ett vuxenrum kanske inte är lika kul eftersom det vanligtvis inte finns några teman, men det är här du kan skapa ett nyckfullt rum. Ljusa färger, djärva utskrifter, färgglada konstverk och stora dekorativa bitar är välkomna om de passar temat.

Om det är ett tjejerum kan du välja prinsessa, vintage, shabby chic och några andra söta flickaktiga teman, och för färger, prova nyanser av rosa och olika pasteller. Pojkarum är ofta utformade med hav, luftfart, rymd och andra teman som dessa. Färgerna är svart, grå, marinblå. Behöver du ett könsneutralt rum? Prova ett rustikt, djur-, rese- eller äventyrstema, eller välj bara neutrala färger som passar alla. Naturligtvis är dessa idéer inte regler, och om du gillar blått och du har en dotter, är det inte ett problem att designa ett blå-skuggat rum för henne.

Välj funktionella möbler

Funktionella möbler är ett rätt beslut, oavsett om rummet är litet eller inte. Sådana möbler sparar utrymme, pengar och så vidare. Tänk coola konvertibla barnsängar och kreativa och lekfulla leksaker med en funktion: hyllor i form av djur eller träd att leka med, dölj ett skötbord i en byrå eller skåp, häng några påsar eller korgar på ett räcke för att lagra allt, vad du behöver . Glöm inte – köp en bekväm stol eller fåtölj med fotstöd – tro mig, du kommer att behöva det!

Ge lagring

Barn behöver massor av saker och det betyder att de behöver mycket lagringsutrymme och föremål. Inbyggd förvaring är alltid en bra idé, speciellt för många rum. Byråer med öppna hyllor och korgar kan rymma allt från böcker till leksaker, och en brädbräda över ett skötbord kan rymma mycket. Öppna hyllor lagrar mycket, men de ser inte skrymmande ut, och utrymmet under sängen kan också användas! Få fler coola idéer nedan!

12 härliga barnkammardesignidéer för flera |  Kidsoman
12 härliga plantskolan designidéer för flera  Kidsomania.
3 tips och 25 idéer för en härlig plantskola |  Baby dekor, Baby.
Inspirerande & härliga plantskolor Idéer |  Nursery decor, Decor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*