Hänglampor av betong

Hänglampor av betong

Betong är ett populärt material för heminredning och används ofta för att täcka väggar, golv, tak och till och med för att tillverka möbler. Lampor och lampor är inget undantag, och du kan hitta en mängd olika betonglampor som kommer att göra ett coolt modernt uttalande. Förtroende är en av dem.

Aplomb lanserades först 2010 och är en konkret bedövning av en lätt bit. Den uppenbara soliditeten i form och material skapar en fascinerande kontrast till dess storlek och funktion. Aplomb har energibesparande LED-teknik – en längre livslängd minskar underhållskraven och ökar värdet på miljöeffektivitet och minimal resursanvändning.

Precis i tid till hösten har designerna Lucidi & Pevere och tillverkaren Foscarini tillkännagett en ny version av Aplomb, en fascinerande hänglampa som nu finns på hösten. De nya färgerna inkluderar sandgul, tegelröd och olivgrön, nyanser som kompletterar de befintliga organiska nyanserna av rå betong, isvit och jordbrun – de är riktigt höstliga och ger den känslan till ditt utrymme.

Aplombs sammansättning av olika element – lätt och tung, raffinerad och industriell – ger denna lampa en unik personlighet och imponerande estetik. Du kan bara använda en lampa eller gunga i kluster för mer ljus och ett mer märkbart utseende.

Så här gör du: Lätta moderna DIY-betonghänglampor |  Betong.
Rymdfarkoster Modern betonghänglampa, Vintage Industrial.
Hängande taklampor LED-lampa Kitchen Island Ceiling.
PLANET DESIGN VECKA |  Betongljus, Betonghänglampa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*