Hängande sovrumsgavlar

Hängande sovrumsgavlar

Det finns en ny och mycket mysig trend inom sovrumsdekorationen och det är sänggavlar med kuddar eller kuddar! Detta är inte bara en stapel kuddar som fungerar som en sänggavel, utan kuddar som hänger på väggen för att bilda en sänggavel. Ett sådant sänggavel är bekvämt, väldigt mjukt, bekvämt att luta sig på och du kan enkelt göra det själv att matcha ditt sovrum – det kan vara tillverkat av valfritt tyg och till och med kuddarna kan göras själv. Det bra är att även om din säng inte har en sänggavel får du en trendig. Det finns olika former, storlekar och utseende som du kan prova. Kolla in några idéer nedan!

Kudde huvudgavlar

Plocka upp de rätta kuddarna i vilket tyg du vill – se upp för sammet och läder som ger textur till ditt utrymme. Kuddarna kan vara vanliga eller plana, de kan hängas på en metallhållare eller några matchande läderremmar. Välj en kontrastfärg för din huvudgavel för att lägga till en nyans, eller välj åtminstone en djärv metallhållare – en av koppar, mässing eller svart. Det finns många DIY-projekt på internet som du kan ta idéer från och få inspiration från!

Långa kuddegavlar

Ett långt huvudgavel med kuddar ser lite mer elegant och lakoniskt ut än en vanlig kudde, vilket ger rummet en mindre avslappnad känsla. Ett sådant huvudgavel är vanligtvis plattare och kan eller kanske inte tuftas beroende på vilken stil du vill lägga till i ditt utrymme. Jag älskar platta lädergavlar som hänger, de ser väldigt moderna och fräscha ut och de små ringarna som de hänger på gör rummet mer avslappnat. Även om du har en enkel sänggavel kan du lägga till några ringar för att hänga på den, eller klippa av den och hänga den på hållare. Låt dig inspireras och gör ditt sovrum till den ultimata upplevelsen.

Mode & kläder online - köp dina kläder på nätet |  Ellos.
läderhängande huvudgavel |  Huvudgavelprojekt, Huvudgavel, Läder.
Hängande sängar och sänggavlar - Målmedvetet Desi
25 lädergavlar som kommer att förändra ditt sovrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*