Hängande nattduksbord

Hängande nattduksbord

Vi fortsätter att dela idéer för att göra ditt sovrum iögonfallande och modernt med sängbord. Vi har redan visat några flytande idéer för att spara utrymme, unika nattduksbord med olika möbler och mycket mer. Idag delar vi en annan originalidé – hängande nattduksbord.

Ett hängande nattduksbord är ett mycket kreativt alternativ för ett sovrum. Det kommer säkert att få stor uppmärksamhet och du kommer att veta att ett sådant nattduksbord inte syns överallt. Du kan hitta ett hängande nattduksbord för varje rumsstil och om inte – bara för hemförbättring – det finns gott om handledning där ute. Ett hängande nattduksbord tar inget utrymme, vilket är bra för små sovrum. Låt oss nu titta på några exempel.

Hängande nattduksbord i gungstil

För att ge ditt rum en nyckfull och nyckfull touch kan du välja ett gungbord i gunga-stil. Den är vanligtvis gjord av en träbit av varierande tjocklek och ett rep eller tråd du väljer och ser ganska slät ut. Du kan färga eller måla det men du vill bäst passa ditt utrymme. Om det är ett vindsovrum, använd fyra strängar för att göra nattduksbordet mer stabilt. Se till att din gunga ligger bredvid väggen, eftersom gungorna vanligtvis är ganska snäva och inte rymmer för många saker. Ett nattduksbord är perfekt för att lägga till en lekfull och underhållande touch till ett sovrum för vuxna eller till och med barn.

Hängande nattduksbord

Vanliga hängande nattduksbord består av tre strängar, eftersom de mestadels är runda. Om det är ett modernt bord kan det vara ett smalt runt bord i vilken färg som helst med smala strängar. Vill du lägga till en industriell touch? Gör ett bord av metall och rep, men det mest populära alternativet är ett naturligt hängande bord av en träbit med en rå kant och ett rep. Du kan designa ditt hängbord som du vill att det ska passa perfekt i sovrummet. Det finns många idéer och handledning. Bli inspirerad!

24 hängande nattduksbord för att spara golvutrymme - DigsDi
24 hängande nattduksbord för att spara golvutrymme - DigsDi
24 hängande nattduksbord för att spara golvutrymme - DigsDi
24 hängande nattduksbord för att spara golvutrymme - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*