Hängande hyllor Idéer

Hängande hyllor Idéer

Förvaring och organisering är bland de viktigaste punkterna inom heminredning. Hyllor, skänk, byråer, bufféer och andra element krävs i varje hem och erbjuder inte bara förvaringsutrymme utan också dekorativt värde. Detta gäller helt de hängande / hängande hyllorna som vi ska dela idag. Varför hon? De passar perfekt till moderna, boho och avslappnade interiörer som ser ljusa ut och samtidigt ger tillräckligt med lagringsutrymme. Låt oss ta en titt!

Hängande hyllor

Hängande hyllor är superlätta och coola – de passar in i boho, industri, minimalism, moderna och samtida utrymmen. Du kan hänga trä- eller plywoodhyllor eller gå djärvt med grovt trä eller målat trä för ett glamoröst utrymme. Rep är traditionella för många interiörer, från nautiska till boho, trådar för mer minimalistiska utrymmen, lädersnören för industriella och boho-utrymmen, makramkablar för boho-utrymmen. De kan vara större eller mindre, de används för många föremålsbarn och du kommer att njuta av det ovanliga utseendet.

Hängande hyllor

Hängande hyllor är extremt populära för heminredning. De har en stor fördel: de ser lätta ut och innehåller inte mindre material än konventionella hyllor. Till skillnad från byråer och skänk behöver de inget utrymme på golvet. Dina hängande hyllor kan vara väldigt olika: du kan använda klassiker med regelbunden placering av hyllor eller hänga dem asymmetriskt i olika höjder, vilket gör enheten iögonfallande. Du kan också välja olika storlekar och ordna hyllorna som en triangel. Eftersom golvytan inte är upptagen kan du placera några lådor och korgar där för att rymma ännu mer material.

52 häftiga hängande hyllor Idéer för att maximera lagring i en liten bit.
10 olika sätt att utforma flytande hyllor |  Inredning, flytande.
10 lysande växter som hänger hyllor hemma - TheGardenGran
Inspiration för vackra heminredning, fräscha designidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*