Halloween Yard Decor Idéer

Halloween Yard Decor Idéer

Gör dig redo för Halloween och dekorera alla dina inomhus- och utomhusområden för den här galna semestern! Idag delar vi några idéer för att dekorera dina fram- och bakgårdar, och jag är säker på att alla kommer att hitta en idé eller två som kommer att vara till nytta.

Men förbered först rummen. Rengör skräp och skräp i din trädgård och ta bort gamla dekorationer, om någon. Välj ett vanligt tema och håll fast vid det: en kyrkogård, zombies, utomjordingar eller spöken. Du kan blanda ihop dem, men inte för mycket för att hålla dem snygga. Använd speciella lampor och dimmaskiner för en läskig effekt. Säkra din dekoration: pappersspöken kan blåsa runt, pumpor kan falla av räcken. Se till att alla dina dekorationer ligger på plana, stabila ytor eller hängs från en stark källa med en robust snöre, tråd eller fiskelinje. Låt oss nu titta på dekorationerna själva.

Spöken

Dessa dekorationer är några av de mest populära dekorationerna för Halloween, och det är inte förvånande eftersom det är enkelt och billigt att göra sig själv. Ta en kycklingtråd och titta på den mänskligt. Lägg det sedan i din trädgård. Du kan också måla dem så att de lyser i mörkret och ser mer skrämmande ut. En annan idé är att lägga till ett skumhuvud och täcka figurerna med en ostduk för att se mer verklig ut. Lägg lite på dina gungor, veranda och entré, du kommer inte ångra det.

Skelett

Dessa killar är fantastiska för snygg och enkel Halloween-inredning. Köp några från dollarbutiker och skapa dina egna skelettscener: skelett som spelar cricket, sitter på stolar, går skeletthundar, skelett som gömmer kroppar och andra scener för skojs skull. Du kan också skapa en kyrkogårdsscen med några skelettdelar i höstlöv. Det tar bara några minuter.

Kyrkogårdsscener

Denna idé är bland de coolaste och enklaste att återskapa. Ta lite plywood som gamla skåpdörrar och förvandla dem till enkla gravstenar enkelt och snabbt. Det finns massor av tutorials tillgängliga på Internet. Skriv ner några roliga namn och epitafer och placera dem i din trädgård. Du kan lägga till några läskiga karaktärer och spöken här också, och zombies kommer också att finnas där. Skelettdekorationer är också lämpliga för kyrkogårdsteman.

Andra idéer

Naturligtvis finns det gott om andra idéer som du kan prova: häxcirklar, läskiga varelser, zombiekaraktärer och till och med zombiedockor, Michael Myers-karaktärer, människoätande träd och liknande. Här är allt upp till dig, ditt inredningstema och kreativitet. Kolla in idéerna vi hittade!

IDÉER OCH INSPIRATIONER: Inomhus / Utomhus Halloween dekoration.
59 bästa utomhus Halloween dekorationer - Billig Halloween gård och.
13 Halloween-dekorationsidéer för gården |  Halloween gårdsdisplayer.
Halloween designidéer, bilder, ombyggnad och dekor |  Halloween.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*