Halloween vardagsrumsdekor

Halloween kommer! Endast en månad kvar och många av oss förbereder sig redan för det, särskilt med planerade partier. Idag ska vi titta på några idéer för att dekorera ditt vardagsrum för Halloween som traditionellt handlar om flera punkter. De viktigaste av dessa är soffbord och mantels, även om de senare inte finns överallt men fortfarande finns.

Halloween soffbord dekor idéer

Att utforma ditt soffbord för Halloween är inte alls svårt. Du kan placera vad du vill. Håll dig bara till stilen i ditt vardagsrum. Välj de färger som på något sätt smälter in i resten av rummet och var inte för djärva om du inte vill göra ditt soffbord till rummet. Bestäm vilka element du vill placera och hur många de kommer att vara – lägg bara till några till de befintliga eller omforma hela bordet för Halloween? Och nu lägger du vad du gillar – spindlar, dödskallar, skelett, mörka ljus och ljusstakar, hjorthorn, svarta kvistar och svartfåglar, humöriga blomsterarrangemang – det finns inga begränsningar här.

Halloween päls dekor idéer

Din mantelpiece är en annan plats som kan göra ett uttalande i rummet och göra det djärvare. Gör samma sak som du gjorde med soffbordet – ta reda på stilen, bestäm färger och välj sedan elementen. Spöklika svarta och vita rockar är populära för Halloween, men du kanske vill lägga till färger – traditionell orange, vinröd, purpur och till och med grön. Om din eldstad inte fungerar, fyll den med snidade eller målade pumpor och gå sedan till mantelpiece – placera skallar, pumpor, blackbirds, ljus och andra saker du tycker passar. Kolla in idéerna nedan och stjäl dem om du vill!

73 Underbara Halloween-vardagsrumsdekorationer |  Halloween levande ro
73 Underbara Halloween-vardagsrumsdekorationer (72) - artmyide
Halloween-dekorationsidéer - Ett vackert liv i förorten
73 Underbara Halloween-vardagsrumsdekorationer - artmyide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*