Halloween träd dekorationer idéer

Halloween träd dekorationer idéer

Ett Halloween-träd är en cool och mycket ovanlig dekoration för en sådan semester och kan vara en riktig mittpunkt i ditt rum och en konversationsstart för dina gäster. Hur dekorerar jag en? Låt oss ta en titt på några fängslande idéer!

Färgscheman

För att göra ditt Halloween-träd snyggt behöver du ett färgschema. De bästa färgerna för själva trädet är naturligtvis svarta och vita och de är mycket kompatibla – du kan kombinera dem med många nyanser av färg som du gillar. Eftersom det är Halloween kan du välja lila och svart, lila och grönt, svart, vitt och orange, eller bara skapa ditt eget färgschema som känns som Halloween för dig. Om ditt träd har den vanliga gröna färgen, dekorera det med några superfärgade ornament för att göra det djärvare.

Ornament

För ornament kan du rocka traditionella Halloween-färger – grön, orange, guld, svart och lila. Om du har kvar några rester från jul, använd dem väl. Du kan också handla vilt och kreativt, eller göra några prydnader för ditt Halloween-träd. Det kan vara Jack Skellington, skalle, skeletthänder och andra saker som du gärna vill hänga på trädet. Du kan också välja överdimensionerade randiga ornament som skriker Halloween.

Halloween-detaljer

Eftersom det är Halloween är det dags att uppgradera ditt Halloween-träd med alla dess element: fladdermöss, häxhattar och kvastar, skyltar, spindelnät och spindlar, skalle, läskiga masker, dockor och liknande – allt som påminner dig om Halloween är välkommen! Du kan också utforma hela trädet som en häxa genom att lägga till ben, hatt och kvast på det och dekorera det med några få ornament och lampor. En annan idé är att vagga ett skelett i ett träd som ett Halloween-träd – det är super ovanligt och modigt!

My Halloween Tree - Ella Claire |  Halloween träd dekorationer.
15 Halloween-träd DIY-dekorationer - Hur man gör ett Halloween-träd.
20 coola Halloween-träd du kan göra |  Skydd |  Halloween.
LIV för interiörer / Halloween-trädidéer |  Halloween träd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*