Halloween mat dryck stationer

När du planerar en Halloween-fest behöver du inte bara adekvat bordslandskap och dekorationer, utan du behöver också några mat- och dryckstationer för att åka på semestern. Hur dekorerar jag det senare till kommande Halloween? Kolla in dessa dekorationsidéer och bli inspirerad!

Halloween matstationer

Bestäm färgerna – matcha festdekoren och samma sak gäller stilen. En matstation – ett dessertbord, buffébord eller annan station – kan dekoreras på olika sätt, med början med en duk eller bordslöpare som går med Halloween – den kan vara gjord av svart spets och se ut som ett spindelnät eller bara ett svart spindelnät. Lägg sedan till detaljer och dekor: skallar och skelett, spindlar och spindelnät, ljus och lampor och pumpor dekorerade på olika sätt – målade, stencilerade, doppade eller snidade. Att lägga till häxelement i inredningen är en populär idé. Du kan servera mat i häxhattar som hänger på kvasten och lägga några desserter i grytor. Lägg till alla detaljer och element som du verkligen gillar som går med din festdekor och avsluta stationens look med lite läskig mat!

Halloween dryck stationer

Det finns ingen fest utan en drinkstation eller barvagn, och du kan dekorera dem på olika sätt för Halloween också. Täck stationen med en duk eller en löpare. Om det är en barvagn, hoppa över det här steget. Dekorera sedan stationen med skallar, skeletthänder, pumpor som kan användas för att förvara flaskor i is, lägga till fladdermöss, ormar, spindlar och allt annat du vill ha. Håll ett öga på porslinet, det borde också matcha inredningen! Dessa kan vara svarta shakers, svarta glasögon, skeletthänder med glasögon etc. Bli inspirerad!

25 Fet Halloween mat- och dryckstationer - DigsDi
Vintage apotekare dryck station.  |  Halloween drinkstation, Drink.
Fet Halloween mat- och dryckstationer (med bilder) |  Halloween.
Fet Halloween mat- och dryckstationer |  Halloween heminredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*