Halloween Ljusstake

Ljus skapar en välkomnande och värmande atmosfär och levande ljus är mystiskt, de är inte dina vanliga älvljus. Det är därför ljus är så bra för att tända en fest som Halloween! Men naturligtvis behöver du några ljusstakar och ljusstakar för att sätta dina ljus där. Dessa hållare bör hjälpa till att skapa en atmosfär och ge mer charm till rummet.

Ljusstake för flaska

Du kan själv göra några ljushållare från flaskor, vilket är ett coolt och väldigt enkelt hantverk även för en nybörjare. Du kan bara måla dem svarta och sätta i några ljusa ljus, de kommer att dekorera flaskorna med ditt vax. Du kan lägga till glitter, metalliska accenter eller till och med måla sockerskallar direkt på flaskorna för att fira den mexikanska dagen för de döda. Det finns massor av alternativ att välja mellan, och allt du vill kan göras enkelt.

Ljusstakar för skalle och skelett

Ljusstake med skalle och skelett är tidlös för Halloween-inredning: de går aldrig ur stil och passar bra med de flesta Halloween-festteman. Det kan vara en skalle med ett ljus inuti, skeletthänder som håller ett ljus, en trave med skallar eller bara en burk med skelett eller skalle stencilerade på den. Idén är helt upp till dig och din stil, och de flesta av dessa ljusstakar är lätta att göra själv.

Andra ljushållare

Det finns massor av andra idéer att prova, och de mest populära just nu är konstgjorda mänskliga händer – de kan vara vanliga eller hantverksmässiga och inkluderar inte bara ljus utan också vaser med blommor, gröna och kvistar. Masonburkar kan täckas med skelett, skallar, svartfåglar, spindelnät, spindlar eller helt enkelt svarta tippade för en elegant och sofistikerad känsla. Ljusstake kan få ett unikt utseende genom att förvandla dem till fågelkloer eller till och med göra svartfåglar med ljusstake.

Halloween Ljus & Ljusstake |  Traditio
Papier-Mache kattljushållare för Halloween |  Halloween papper.
15 läskiga gotiska ljusstakeidéer för en läskig hallowe
Amazon.com: Glittrande Halloween Ljusstake med LED-värmeljus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*