Halloween konsolbord idéer

Halloween konsolbord idéer

De flesta av oss har konsoler hemma, och att utforma och omforma dem på olika sätt är ett häftigt sätt att välkomna årstider, helgdagar och andra tillfällen. Idag tittar vi på några idéer som hjälper dig att dekorera ditt konsolbord för Halloween, den läskigaste och roligaste semestern.

Färger

Det första du måste ta reda på innan du designar konsolen är de färger du vill ha. Det mest traditionella Halloween-färgschemat är svart och orange, och du kan välja det om du vill. Vill du ha något kontrasterande? Prova svartvitt, som är klassiker och grundläggande och passar de flesta ingångar. Gör det här färgschemat djärvare och eleganta och lägg till en gyllene touch i konsolen. Om du gillar ljusa färger, var inte heller rädd för att rocka dem! Har du en djärv konsol i ditt entréområde? Håll dig till den unika färgen för att få objekt i samma nyans eller att skapa. En sådan inredning kommer definitivt att sticka ut!

föremål

Täck konsolen med vit eller svart bana för att efterlikna spindelnätet, eller lämna den som den är och tänk på dekor. Vilka föremål ska användas? Det beror på din dekorationsstil, särskilt vintage, minimalism, modern, rustik eller någon annan – välj stil för att bestämma föremålen. Det finns många möjligheter! Först och främst är dessa pumpor, konstgjorda och äkta, neutrala, svarta eller färgade. Nästa idé är skallar och ben, som är enormt populära för Halloween-inredning – låt några av dem rocka ut på din konsol i svart och vitt. Falska fåglar och spindlar är en cool idé att skapa en läskig känsla. Du kan sätta fåglar på grenar eller väggar, och spindlar kan fästas på väggen eller placeras på bordet. Lägg till burar, ljus i olika ljushållare, spindelnät och liknande. Du kan också fräscha upp väggen ovanför konsolen och hänga några tältlampor, skyltar, konstverk och till och med dekorativa tallrikar om du vill. Oavsett om du skapar en minimalistisk skärm, är väldigt djärv och modern eller provar något illa chic med en sliten känsla, kommer din konsol säkert att njuta av semestern!

Pumpor i en korg på den nedre hyllan av konsolbordbufféinträde.
Halloween-dekorationer - En pumpa och en prins
halloween konsolbord |  ComfyDwelling.c
23 idéer för att utforma ditt konsolbord för Halloween - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*