Halloween fönster dekoration idéer

Halloween fönster dekoration idéer

Att dekorera din trädgård, veranda, ytterdörr och fönster är viktigt eftersom det här är de första sakerna dina gäster kommer att se och lura eller behandla. Dagens sammanfattning ägnas åt fönsterinredning, som du enkelt kan göra själv på några minuter.

Fönster silhuetter

Silhuetter är en enkel dekoration för alla fönster. De är vanligtvis svarta i färg för att ses bra i mörkret, kan också glödas för att se läskigare ut. Du kan köpa dem eller bara klippa dem ur papper eller kartong själv, det är väldigt enkelt! Du kan skapa hela hemsökta scener eller scener från dina läskiga filmer. Häxor, svarta katter, jack-o-lyktor, spindlar, spöken och skelett är en bra idé. Klipp bara ut dem och fäst dem. Bjud in dina barn att delta och ha kul tillsammans!

Dekaler och klistermärken

Klistermärken är en annan cool idé, de kan vara färgade eller svarta, du kan göra dem av självhäftande papper eller köpa färdiga. De är lätta att fästa på glaset och kan enkelt tas bort. Dekaler har också två sidor så att de är coola för både insidan och utsidan.

Andra idéer

Bli mer kreativ och gör olika coola saker! Om du kan, använd en animerad projektor för att visa skelett eller andra saker i dina fönster. Använd en svart ostduk och gör snygga, läskiga gardiner för Halloween. Skapa roliga ögon med ögonen på dina fönsterklister eller silhuetter, använd neonfärg eller något liknande. Roliga kraschspökfigurer visas inte bara på utsidan utan också på insidan och de har en dubbel effekt. Sätt en läskig figur eller en falsk häxa vid fönstret och njut av intrycket det skapar. Dekorera fönstret ute och inne med konstgjord spindelnät. Det är budgetvänligt och enkelt. Ut några plastspindlar och en cool vintage ljusstake för att skapa effekten av ett spökhus. Bli inspirerad!

60 sällsynta halloweenfönster som du inte kan motstå mot t
Bra idé för ett burspråk.  RR |  Halloween fönster dekorationer.
35 idéer för att dekorera fönster med silhuetter på Halloween.
35 idéer för att dekorera fönster med silhuetter på Halloween.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*