Halloween entrédekorationsidéer

Halloween entrédekorationsidéer

Halloween är bara en månad bort och det är hög tid att tänka på hur man dekorerar rummen för att välkomna det, speciellt om man har fest i år. Du behöver inte pussla över inredningen, vi samlar regelbundet inspirerande bilder åt dig och dagens sammanfattning är tillägnad dekorationsidéer till halloween-entréområdet. Ha så kul!

Halloween entrékonsoler

En konsol är en mycket vanlig möbel för en entré, och om du har en är det hög tid att utforma den till Halloween! Tänk på om du ska täcka den med svart tyll eller spindeldukar – du kan också välja ett spindelnät och ett mer otäckt utseende. Lägg till dekorelement – alla – skelett, skalle, pumpor, svartfåglar, spindlar och olika falska delar av människokroppen om du vill. Häng en läskig gallerivägg över konsolen och tänd hela delen med ljus eller ljusstakar.

Andra Halloween-entrédekorationer

Vad mer kan du använda för att dekorera hela rummet, även om det är litet? Det enklaste att göra är att göra några pappersfladder och fästa dem på väggarna. Då kan du också lägga några kuddar med Halloween-tema på bänken och under den. Häng skalle- och skelettkonst på väggarna och sätt också lite på bänken. Pumpor är dina bästa vänner för att skapa en stämning, och du kan använda naturligt utan dekor, eller målat, doppat, snidat och andra – allt är upp till dig. Spindlar, ormar, jack-o-lyktor och andra saker är också välkomna. Lägg dem på golvet eller vart du vill.

10 idéer för en spökande Halloween-entré
78 DIY Halloween dekorationsidéer som är en blandning av läskiga, söta.
10 idéer för en spökande Halloween-entré
Halloween entrédekorationside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*