Häftiga sätt att trivas i ditt vardagsrum för vintern

Häftiga sätt att trivas i ditt vardagsrum för vintern

Det är ganska kallt ute och ibland känner vi oss inte bekväma med det. För att förbättra ditt humör och få dig att känna dig varm kan du krydda ditt hem för vintern för att göra det mysigare och mer välkomnande, så att ditt humör stiger när du går in. I dag pratar vi om vardagsrum, och det finns många sätt att dekorera ditt hemutrymme. Päls och stickade filtar, överdrag, pallar och kuddar är en massa i det här fallet, eftersom mjuka och varma tyger gör sitt bästa. Ljus och lyktor skapar en atmosfär; och varför inte lägga till några semesterelement? Kolla in hur du gör ditt vardagsrum mysigt för vintern nedan, läs dessa tips och bli inspirerad!

Färger

Vintern anses vara den bleka och pastellfärgade säsongen. Att dekorera på detta sätt kan dock göra att ditt rum känns kallare. Lägg till rött, vinrött, smaragd, metalliskt och till och med lila i ditt vardagsrumsinredning – de är perfekta inte bara för hösten utan också för vintersemester. Känslan av att semestern kommer kommer alltid att vara mysig och varm.

Lägg till värme och mysighet genom konsistens

Nu är det dags att gå överbord med kuddar och filtar! Var inte rädd för fuskpäls, sammet, chenille eller någon annan konsistens som du normalt inte brukar vara. De kommer att göra utseendet mysigt och du kommer att känna dig varm och bekväm när du kramar med dem. En bekväm fuskpälsmatta är ett perfekt stycke som gör ditt vardagsrum mysigt för vintern.

Lägg till atmosfär med ljus och älvljus

Vi älskar alla ljus året runt, men nu är den perfekta tiden att verkligen bli mysig med ljus. Välj eller gör ljus med vinterdoftar och lägg dem i lyktor, ljushållare och vid behov i en eldstad som inte fungerar. Ett annat bra sätt att uppnå denna mjuka ljuseffekt är att använda älvljus. Sådan inredning (och luktar!) Gör atmosfären ännu mer välkomnande.

Ta in naturen

Oavsett om det är blommor, växter eller trädbeskärning, ta med lite grönt till ditt vardagsrum i vinter. Du kan också använda kottar och trädskivor som underlägg, ornament eller annan dekor – att värma upp den rustika känslan är alltid bra för vintern.

Skorstenar

En öppen spis är perfekt för den inbjudande värmen som sprider sig i hela rummet. Om du inte har en, kom ihåg att köpa en mobil, den följer dig till alla utrymmen som är vära. Du kan välja en traditionell, en konstgjord spis med ljus eller ljus, en inbyggd öppen spis eller till och med en surfplatta med öppen spis – det fungerar också!

Häftiga sätt att trivas i ditt vardagsrum för vintern  Vinterliv.
28 coola sätt att trivas i ditt vardagsrum för vintern |  Openhaard.
Häftiga sätt att trivas i ditt vardagsrum för vintern  Jul.
Häftiga sätt att trivas i ditt vardagsrum för vintern, # cool # COZY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*