Häftiga sätt att gömma en kattlåda

Häftiga sätt att gömma en kattlåda

Din lilla kattunge behöver en kattlåda, men det kan förstöra ditt interiör, tycker du inte? Dessutom behöver en katt ofta också viss integritet. Det finns några sätt att dölja det så att det blir en original dekoraccent eller bara en sammanhängande del av den. Behöver du idéer? Varsågod!

Det enklaste att göra är att köpa en cool kattlåda som ser ut som ett hus och placera den någonstans i din egen toalett eller ditt badrum. Ett annat alternativ är att skapa en sådan låda själv genom att hacka en möbel eller bara en stor låda – gör en entré och voila! IKEA-föremål är bland de mest populära möblerna som behöver hackas eftersom de vanligtvis har lagringsutrymme inuti. Ett hämtningsbord, en Besta-enhet eller en annan bit skulle vara bra. Ingången kan formas som en katt eller ett huvud eller vad som helst. Att dölja en kattlåda bakom färgade gardiner är också en bra idé, och dessa gardiner kan läggas till valfritt möbel – katter behöver också lite integritet, vet du. Det finns en mängd olika enkla plywood- och träskräpsluckor som kan dekoreras eller stencileras på olika sätt, och lockets topp kan användas som ett sidobord, växtställ eller kattbädd.

Om du vill ha en mer sammanhängande interiör utan accenter och liknande är det också en bra idé att lägga till skräplådor för att ge mer harmoni i ditt hem. Den kan byggas i en trappa som en stor låda eller i ett badrumshylla eller tvättrumsskåp – det finns gott om rum runt huset som du kan ha en kattlåda. Få mer inspiration nedan och dölj en kattlåda för bekvämlighet!

27 Användbara DIY-lösningar för att dölja Litter Box |  Dold kull.
17 smarta sätt att dölja kullen B
Fantastiska sätt att dölja en kattkull ... |  Kattkattlåda, katt.
Här är ett chockerande enkelt sätt att dölja din kattas kattlåda - DIY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*