Häftiga Halloween Party Centerpieces

Halloween är precis runt hörnet och kanske håller du en fest. Om så är fallet behöver du en lämplig inredning – snygg, djärv och iögonfallande som skapar en atmosfär och gläder gästerna. Idag delar vi med Halloween mittstycken som passar olika stilar och teman. De flesta av dem kan enkelt och enkelt göras. Låt dig inspireras och skapa något själv!

Blommor Halloween mittstycken

En blommig mittpunkt är en tidlös idé för alla fester, men det är något speciellt för Halloween. Ta ett lynnigt blommarrangemang av djupa purpur och röda med suckulenter, massor av grönt, tistlar, lätt lövverk och andra saker som får det att se dekadent ut. Välj en cool behållare för den: en vintage vas eller urn, en skalle eller till och med en hel kista med ett skelett med glittrande ögon och placera ditt arrangemang där. En pumpa kan också användas som en vas, men måla den enligt ditt festtema och stil, eller gör den mer Halloween-liknande. Om du behöver mer kreativa vaser, tänk på kittlar, byst och lyktor, som alla kan användas för Halloween och göra ditt mittpunkt riktigt unikt. Om det är en elegant krukväxt som en orkidé, ge den en Halloween-känsla med konstgjorda mänskliga ögon. Varför inte?

Andra Halloween-mittstycken

Naturligtvis bör Halloween-mittpjäser på något sätt associeras med pumpor, svartfåglar, häxor och svarta katter, så något av dessa element är välkomna i alla utseenden. Måla några pumpor och tillsätt torkade gröna och blommor för det ultimata Halloween-mittstycket. Ta en kittel fylld med förgiftade äpplen, vilket är ett utmärkt sista minuten mittpunkt, och klä en pumpa med en häxhatt, ben och en kvast för skojs skull. Få fler idéer nedan och bli inspirerad!

Amazon.com: Halloween Party Decorations Zombie Vampire Halloween.
50 bästa Halloween-festidéer för 20
25 Spooky Halloween Party Idéer!  - Passion för Savin
34 Billig DIY Halloween Party Decor Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*