Guldkattunge klädesidéer

Idag ska jag prata om något som får dig att se blank och elegant ut. Det magiska föremålet som kan hjälpa dig med detta är de gyllene kattungens klackarna. Vissa av er kanske tvekar att ha på sig något som använder guldfärgen och tycker att det är lite överst. Men i verkligheten är guldkattungens klackar förmodligen den enklaste biten av guld att dra av sig. Det är en av de härliga sakerna som kan få dig att se subtilt elegant ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för gyllene kattungehäl för dig. Låt oss titta på dem nu.

Guldkattunge klackar med vit tank mini skift klänning


källa

Låt mig visa dig en uppfriskande och elegant outfit som du kanske vill ha på en cocktailparty för att börja med den här listan över fantastiska och eleganta kläder. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en vit mini-shift-tankklänning som mittpunkten för din outfit. Bär ett par guldkattungeklackar för att göra hela klädseln mer formell.

Svart stickad tröja med smala jeans och gyllene kattungeklackar

svart stickad tröja med smala jeans och guldkattunge klackar
källa

För att uppnå det unika och snygga svart-guld-orange utseendet, här är vad du vill göra. För toppen bör du ha en svart stickad tröja för att visa några kurvor på ett naturligt sätt. Kombinera dem med svarta och vita randiga skinny jeans. Bär ett par gyllene orange kattunge klackar för skorna för att slutföra utseendet.

Vit midiklänning i midjan med kepsar och öppna tår och kattungeklackar i roséguld

vit miniklänning med volang i midjan och rosa guldkattungeklackar med öppen tå
källa

Ibland vinner du halva striden om du bär rätt par skor. För att uppnå detta utseende kan du bära en mini-chiffongklänning med vit keps och en rynkad midja som fokus för din outfit. Kombinera det med ett par rosa guldkattungeklackar med öppna tår som har en speciell 3D-rosdesign på toppen.

Mini Tank Klänning med Longline Jacket & Svart och Guld Kattunge Klackar

Mini-prydnadsklänning med långjacka och kattungklackar i svart och guld
källa

För att uppnå den eleganta och damliknande cocktailpartyn eller formella eventutrustningen kan du bära svart spets och tribal tryckt miniklänning. Bär en svart faux päls långfodrad kappa över den. Använd ett par svarta och guld spetsiga kattunge klackar för skorna. Slutligen ha på dig en svart läderhandväska för att slutföra outfit.

Svartvit randig passform av en flare miniklänning med en senapsgul kofta

svartvit randig passform och utsvängd miniklänning med senapsgul kofta
källa

För att få denna semi-casual street outfit perfekt för att träffa vänner, här är vad du vill göra. Bär en svartvit randig passform och en knälång, utsvängd klänning. Lägg till en senapsgul kofta i blandningen. För skorna, bära ett par spetsiga guldkattunge klackar för att slutföra utseendet.

Vit linne med svarta skinny jeans och glänsande guldkattunge klackar

vit linne med svarta skinny jeans och glänsande guldkattunge klackar
källa

För att få denna snygga och konstnärliga svartvita outfit som du kan bära som en street outfit och business casual outfit, kan du helt enkelt bära en högkvalitativ vit linne med svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Kombinera dem med ett par rosa guldkattungeklackar för att få dig att se ännu mer elegant och ladylik ut.

Svart axelbandslös blus med blå minikjol

svart axelbandslös blus med blå minikjol
källa

För dig som letar efter en sexig klänning med låg vikt som gör att du ser attraktiv och ung ut, leta inte längre. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart chiffong från axelblusen. Kombinera det med en blå minikjol framtill. För skorna, ha på dig ett par kattungklackar i roséguld för att komplettera det fantastiska utseendet.

Blå jeansväst med tribal tryckt passform och flare-klänning i svart spets

blå denimväst med tribal tryckpassning i svart spets och en utsvängd klänning
källa

Detta är en väldigt unik och luftig outfit som är perfekt för utomhus-hangouts på våren. För att forma det här utseendet kan du bära en svart spetsklänning i tribaltryck och en pojkväst i blå denim i lager. Koppla ihop dem med ett par öppna kattungehälar i guld för att avsluta klädseln med elegans.

Ljusrosa kall axeltopp med grå skinny jeans

Ljusrosa topp med kall axel och grå skinny jeans
källa

För dig som vill se enkelt och rent ut, här är en härlig gatoutfit som kan hjälpa dig med det. Som förrätt bör du ha en blekrosa blus med en kall axel för att se minimalistisk och reserverad sexig ut utan att visa mycket hud. Koppla ihop den med grå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par guldspetsiga mocka kattunge klackar för att se extra smala ut.

Svart figur-kramad stickad tröja med en glänsande siden kjol


källa

Det här är en av de kläderna som har ett glänsande element och ändå ser väldigt naturligt och tillgängligt ut. För att forma det här utseendet kan du bära en svart bodycon-tröja med en midikjol i silke, lätt utsvängd. Bär ett par guldkattungeklackar för att skorna ska se eleganta och smala ut. Kombinera den med en kopplingspåse i guld.

Vit ärmlös topp med svarta chinos

vit ärmlös topp med svarta chinos
källa

För att skapa det avslappnade gatutseendet, använd bara en avslappnad passform vit ärmlös topp och svarta chinos. Bär ett par guldkattunge klackar för skorna. En ljusrosa läderhandväska för att avsluta din outfit.

Svart fuskpälsväst med sidenblus med puffärmar

svart fuskpälsväst med sidenblus med ärmar
källa

För att uppnå detta underbara utseende kan du bära en rosa guld sidenblus med klockärmar. Kombinera den med en svart fuskpälsväst. För resten av klädseln kan du bära svarta smala byxor och ett par guldkattungeklackar för att komplettera klädseln i stil.

Ljusrosa topp med grå skinny jeans och rosa guldkattunge klackar

Ljusrosa topp med grå skinny jeans och rosa guldkattunge klackar
källa

För att se enkelt och rent ut, använd bara en ljusrosa kall axeltopp och grå skinny jeans. Koppla ihop dem med en grå läderväska och ett par guldkattungeklackar för att slutföra kläderna.

Jag hoppas att du tycker om de gyllene kattungens klädesidéer jag just delade med dig. Testa det och du kommer att njuta av ditt nya damliknande utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*