Guld Sparkly Dress Idéer

Guld Sparkly Dress Idéer

Guld och glittrande i samma mening? Såld! Några av de vackraste klänningarna är gjorda av guld paljetter. Om du är intresserad av att utforma en elegant eller avslappnad guldglitterklänning, håll fast vid mig i det här inlägget.

Guld är inte en lätt nyans att bära. Du måste vara försiktig när du kombinerar den här färgen med andra. Du kan enkelt se ut som ett nyårsträd om du lägger till för många gnistrande detaljer. Det är därför jag ger dig några av de bästa tipsen och råd om hur du bär en guldglittrig klänning. Jag har förberett några av de bästa eleganta, avslappnade klänningarna, samt några av bröllopsklädselidéerna.

Lång gyllene glittrande klänning (bröllopsklänning)

Guldglittrande klänning lång
källa
Den här långa klänningen är perfekt för speciella tillfällen. Den har underbara flöjtärmar. Resten av klänningen är smickrande, med en sjöjungfrufåll. De gnistrande detaljerna är vackra och låter dig lysa var du än väljer. Den här klänningen är perfekt för fester eller bröllop under julperioden.

Broderad RacerBack-klänning

gyllene glittrande klänning broderad
källa
En annan lång modell i guldglittrig klänning perfekt för formella tillfällen. Den här är väldigt specifik och väldigt intressant. Den har racerback vilket är förvånande för en sådan elegant klänning. Den har vackra broderade detaljer, i samma nyans som klänningen.

Ren elegans

Ren guldglittrande klänning
källa
Alessandra Ambrosio bär den extravaganta gyllene transparenta klänningen med så mycket glamour. Den här vackra klänningen har en halsringning och en sjöjungfrufåll som är enkel samtidigt. Om du inte är ett fan av rena kläder, kan du gå till några andra icke-rena klänningar som jag har satt ihop åt dig.

Brudtärna glamour

Guld mousserande brudtärna klänning
källa
Om du gifter dig snart och har bestämt dig för att dina brudtärnor ska ha på sig guld finns det ingen bättre klänning än en glittrande guldklänning. Den här har intressanta ärmar, halvöppna, medan klänningen är ganska enkel. Det räcker ibland om det bara är gnistrande. Koppla ihop den med nakna sandaler.

V-ringad insvept

insvept i gyllene glittrande klänning
källa
Det är aldrig för tidigt att börja handla semesterdräkter. Den här är perfekt för dessa tillfällen. Det är en vackert förpackad klänning som är både glittrande och bekväm samtidigt. Du vet hur viktigt det är att vara bekväm i en klänning efter all den julmiddagen, eller hur?

Tyll med guld paljetter

gyllene glittrande klänning tyll
källa
Den här klänningen ser verkligen likadan ut. Den har en elegant halsringning som är en kombination av tyll och paljetter. Satängbandet runt midjan är en mycket fin och sofistikerad detalj. Klänningen har en passande midilängd. Du kan para ihop den med högklackade sandaler eller stilettos.

V-ringad miniklänning


källa
Jag vet inte om dig, men det är väldigt sexigt att bära en V-ringning som denna men samtidigt väldigt utmanande. Du måste vara säker på att du inte tittar över linjen. Därför bestämde jag mig för att visa dig den här klänningen eftersom den ser precis ut för formella eller eleganta tillfällen. Du kan forma denna cocktailklänning för fester, födelsedagar etc.

Vintage Gold Sparkly Cowl Neck Dress

gyllene glittrande klänning med vattenfallshalsring
källa
Emily Ratajkowski bär den här vackra vintageklänningen på ett unikt och elegant sätt. Den här klänningen ser lite retro ut vilket är väldigt intressant. Om du gillar vintage garderober kommer du sannolikt att älska snittet på denna gyllene, glittrande klänning. Du kan para ihop den med metalliska bandiga sandaler för ett helt guld-look.

Bältad gyllene glittrande klänning

gyllene glittrande klänning med bälte
källa
Chiara Ferragni bär den här guldklänningen med ett brett svart bälte och ett stort guldspänne. Det ser ganska avslappnat ut. Så om du funderar på hur du kan utforma glittrande guldkläder för vardagskläder kan detta vara din inspiration. Du kan bära den med fotkängor, cykelstövlar eller lägenheter.

Satängguld

gyllene, glittrande halterneck halsringning
källa
Satin är ett mycket smickrande material som många tjejer betraktar siden. Det är nästan detsamma, men satinen är definitivt billigare. Denna klänning är gjord av satin och guldspets. Det är väldigt glittrande och elegant. Den här klänningen har en halterneck och en minilängd. Välj väl var du vill ha den.

Svart och guldkombination

gyllene mousserande skinnjacka
källa
Om du frågar mig finns det enligt min mening inget som guld- och svartkombinationer. Eleganta och kantiga samtidigt, dessa kombinationer är perfekta för eleganta och informella tillfällen.
Du kan para ihop din flytande guldklänning med en skinnjacka och svarta snörstövlar.

Triangel bodice

Guld mousserande klänning triangel
källa
Lång och flytande, den här klänningen är perfekt för sommaren. Det ger en bra balans mellan eleganta och avslappnade basfoder. Du kan bära den både dag och natt. Om du kombinerar den en dag kan du bära den med platta sandaler. Å andra sidan, om du vill bära den vid eleganta tillfällen, bär den med platta sandaler.

Retro Paris Hilton klänning

Guldglittrande Paris Hilton wannabe-klänning
källa
Du måste komma ihåg den här originalklänningen om du växte upp tidigt på 00-talet. Paris Hilton bar en silverklänning som denna för sin 18-årsdag, och det var en riktig bomb för den tiden. Efter att Kendall Jenner återskapat det blev det trendigt så att den vanliga flickan kan bära det. Den har en hughals och massor av paljettdetaljer. Använd den med högklackade sandaler.

saga

Guld mousserande klänning saga
källa
Den här gyllene, glittrande klänningen ser ut som den bara kom ut ur sagan. Toppen är i guld medan resten av klänningen har en underbar mörkblå färg. Klänningen är knuten runt midjan, vilket är väldigt snyggt. De guldbroderade detaljerna är helt fantastiska. Om du hittar klänningen så här, spara den bara för speciella tillfällen.

Guld blommig broderi

Guld mousserande klänning blommor
källa
Överdimensionerad och maxi, den här klänningen är perfekt för att vara din bröllopsklänning. Om du vill ha en riktigt unik och intressant bröllopsklänning, gå till den här. Toppen har en V-ringning. Det gyllene midjebandet är en fin detalj som lyfter fram din kroppsfigur.

Hoppas att du gillade dessa härliga outfitidéer som jag har förberett för dig. Vissa av dem är väldigt lätta att återskapa medan de andra bara är underbar inspiration för dina framtida kläder.

Var noga med att läsa alla andra outfitidéer som vi har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*