Guld Sneakers Outfit Idéer

Guld Sneakers Outfit Idéer

För de av er som behöver klä mer formellt på vardagar för att kunna jobba är det bara lugnande och underbart att klä sig avslappnat på helgerna. För att se avslappnad och attraktiv, bör du bära sneakers. Idag ska jag vara väldigt specifik och prata om hur man utformar guldskor. Låt dig inte vilseleda och tro att färgen på guld är något som är svårt att dra. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för guldsneakers för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med smala jeans och guldskor


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och unika outfitidéer med en cool och lite mörk outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med svart skinnjacka och svarta skinny jeans för att se snygg och smal ut. Koppla ihop dem med ett par guld- och vita sneakers och en rosa stor läderhandväska för att komplettera utseendet.

Blushrosa bomberjacka med ljusblå skinny jeans och guldskor

rodnande rosa bomberjacka med ljusblå skinny jeans och guldskor
källa

Låt oss nu titta på en superavslappnad och snygg streetoutfit som du enkelt kan ta av. Bär en vit t-shirt med en rodnande rosa bomberjacka och grå stickad halsduk för att skapa några underbara lager. Team dem med ljusblå skinny jeans med ett rippat knä. Bär ett par guldskor för att komplettera outfit med en blank och söt touch.

Grå tröja med svart midi-läder kjol och guld låg-top sneakers

grå tröja med svart midi-läder kjol och guld låg-sneakers
källa

För att skapa det mysiga och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du bära en grå tjock rund tröja. Para ihop den med en svart rak midikjol för att se snygg och snygg ut. För skorna kan du bara bära ett par guldskor. Slutligen ha på dig en svart läderhandväska för att slutföra outfit.

Vit t-shirt med svarta skinny jeans och guldskor

vit tryckt t-shirt med svarta skinny jeans och guld sneakers
källa

För att uppnå denna enkla street outfit kan du helt enkelt börja med en vit avslappnad t-shirt på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För resten av utseendet kan du bära ett par guldmetalliska sneakers med låg topp och en stor plånbok i elfenbenläder för att komplettera outfit på ett attraktivt sätt.

Blå pojkvän jeansjacka med svarta skinny jeans med muddar och låga sneakers

blå pojkvän jeansjacka med svarta smala jeans med muddar och låga sneakers
källa

För att forma denna eleganta och luftiga outfit kan du bära en vit smal skjorta med en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med svarta muddade jeans i manschett för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bara ha på dig ett par guld- och vita canvas sneakers för att komplettera utseendet.

Svart läderjacka med ankel jeans och vit blus med scoop halsringning

svart skinnjacka med ankel jeans och vit blus med scoop halsringning
källa

Detta är en snygg och lite mörk outfit som kommer att visa upp den snygga och jämna kantiga sidan i dig och det är kul att klä sig så här då och då. Bär en vit scoop-halsblus och en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med svarta, smala ankeljeans. Bär ett par guldskor för skorna.

Grå, tjock tröja med läder kjol och sneakers i vitt och guld

grå, tjock tröja med läder kjol och vita och guld sneakers
källa

För att forma denna enkla och rena business casual outfit kan du börja med den grå och guld tjocka tröjan ovan. Koppla ihop den med en svart midjekjol med hög midja. För skorna kan du bära ett par guld- och vita dukskor för att slutföra outfit på ett roligt och uppfriskande sätt.

Vit stickad tröja med svarta skinny jeans och guld låg sneakers

vit stickad tröja med svarta skinny jeans och guld låg sneakers
källa

Detta är en mycket mysig och uppfriskande outfit som kan göra dig försiktigt attraktiv och lättillgänglig. För att forma detta utseende kan du bära en vit stickad tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, använd bara ett par guldmetalliska sneakers för en blank touch.

Grå tröja med svarta, smala läderbyxor och guld löparskor

grå tröja med svarta, smala läderbyxor och guld löparskor
källa

För att uppnå denna snygga och snygga streetoutfit kan du börja med en grå tjock tröja överst för att se superavslappnad ut. Kombinera den med en svart damask i läder. För skorna kan du bära ett par guld- och vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Svart blazer med beskurna chinos och guld låg-sneakers

svart kavaj med beskurna chinos och guld låg-sneakers
källa

För att skapa detta coola och mörka helt svarta utseende, här är vad du vill göra. Bär en svart blus med en svart, smal blazerjacka på toppen. Kombinera dem med svarta, beskurna slim-fit chinos eller svarta skinny jeans. Bär ett par guld lågskor för skorna för att göra det coola utseendet.

Grågrå ljungtröja med knälånga smala byxor i svart läder

grå marmorad tröja med knälånga byxor i svart läder
källa

För att uppnå den här mysiga lagerdräkten, lag en vit långärmad t-shirt med en avslappnad passform och en kortare grå stickad halvärmad tröja. Kombinera dem med svarta, smala, knähöga läderbyxor. Använd svarta knästrumpor och ett par guld- och vita sneakers för att komplettera outfit på ett snyggt och unikt sätt.

Grå dunjacka med svarta och vita tryckta, smala leggings

grå dunjacka med svartvitt tryckta, smala, kortklippta leggings
källa

För att skapa detta mysiga och uppfriskande utseende kan du bära en grå tröja med en grå dunjacka. Kombinera det med ett par svarta och vita mager byxor. För skorna kan du bära ett par metalliska sneakers i guld. Slutligen lägg till en grå stickad hatt för en mysig touch.

Vit peplumblus med V-ringning och blå skinny jeans

vit peplumblus med V-ringning och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå det enkla och rena gatutseendet kan du helt enkelt bära en vit chiffongpeplumblus på toppen. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par guld löparskor för att slutföra kläderna.

Hoppas att du gillar de idéer som jag just delade med dig i listan ovan. Testa dem och se om du gillar den subtila användningen av guldfärgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*