Gula köksdekorationsidéer

Gula köksdekorationsidéer

Det är höst och färgerna blir mer nyckfulla och mörkare och vi saknar solljus. Det finns ett enkelt sätt att göra ditt humör soligare – lägg till gult i din heminredning och du får en solig touch som höjer ditt humör. Idag vill jag dela med mig av några idéer för att gula i ditt kök, för det är här du dricker kaffe och frukost på morgonen och det stämmer ditt humör för dagen.

Gula skåp

Om du vill ha en färgstark touch är gula köksskåp ditt val. Det finns flera nyanser att välja mellan: från mättade kärnmjölktoner till citron och neongul, vilket gör det enkelt att hitta något du gillar. När det gäller kombinerbarhet passar gult bra med neutrala, mörka och några djärva färger som marin, smaragd eller lavendel. Du kan välja ett svart stämningskök med gula skåp, eller ett luftigt vitt rum med samma skåp, eller ett trendigt tvåfärgat kök med hängande gula och mörka skåp.

Gula bakstycken

Om du inte är redo för radikala förändringar i ditt kök men ändå vill ha lite färg för att ge en solig stämning är en gul köksbacksplash en bra lösning. Det passar många köksstilar, från minimalistisk och industriell till bondgård och lynnig. Dessutom är det inte dyrt att byta bara en backsplash och du kan hitta massor av coola plattor i alla gula nyanser. Lägg till extra belysning i en snygg backsplash så att den sticker ut ännu mer.

Gula köksöar

En gul köksö är en annan bra idé som inte kostar mycket och får mycket uppmärksamhet. En sådan detalj kan läggas till i ett neutralt kök för att förbättra det, eller en mörk för att leva upp den. Välj en köksö som passar din köksstil, eller lägg bara till ett djärvt gult andra lager på ön. Voila, stämningen är solig!

Förresten, gula enheter är också ett bra sätt att gå.

Köksfönsterbehandlingar  Vårköksdekor, gult kök.
Gula accenter Idéer för kök, bilder, ombyggnad och inredning.
Köksdekorationsidéer |  Vårköksdekor, gult kök.
10 gula kök-dekoridéer - kök med gul Wal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*