Gul Sundress Outfit Idéer

Gul Sundress Outfit Idéer

Att välja en gul klänning är inte ett enkelt modeval. Enkelt för att kombinera med andra färger kan vara lite knepigt.

Den gula klänningen är mycket populär under varje sommarsäsong. Det kan vara en av dina måste-saker om du vet hur du perfekt kan kombinera den med andra delar i din garderob.
Detta plagg är ofta förknippat med sommar eftersom det passar perfekt med solbränd hud och långa sommardagar och varma nätter.

Jag har förberett de bästa idéerna för en gul sommarklänning för dig. Låt oss se hur du kan kombinera och utforma det. Vi ska börja med klassikern och arbeta oss därifrån.

Håll det enkelt

Lizzy Caplan gul sommarklänningdräkt

källa

Om du väljer klädseln precis som den på bilden ovan kan du vara säker på att du inte har gjort något fel. Bär en enkel lång eller kort gul klänning med svarta plattformssandaler som ger lite kant och du är redo för arbete eller drycker efter arbetet med dina kollegor. När det är kallt ute kan du enkelt lägga till ett par jeans eller en svart skinnjacka.

Klänning med knappar

Button Down Yellow Summer Dress Outfit

källa

Om du frågar mig är det här den perfekta semesterklänningen. Föreställ dig den här klänningen i södra Italien eller på Sicilien, ett land med gula åkrar, turkos hav och oliver som bara sitter på en vacker balkong, dricker en cocktail och äter apelsiner. Den här klänningen är gjord för den.

Boho-stil

Boho stil gul sommarklänning idé

källa

Den centrala delen av boho-stilen är en lång gul sommarklänning. Den har en enorm slits med spetsdetaljer. Denna stora slits kommer definitivt att exponera mycket av din hud. Mitt förslag är att bära det på semester, över en bikini eller på en poolfest med vänner. Som du kan se på bilden satte Maja Wyh på sig många ringar och armband för att komplettera denna boho-look på ett riktigt effektivt sätt. Jag skulle inte rekommendera denna outfit för en lugn promenad runt staden.

Blommande runt

blommig gul sommarklänningidé

källa

När det gäller mönster för sommarklänningar är blommor det absolut mest populära textilmönstret om du frågar efter min åsikt. På bilden ovan kan du se en vacker blommig sommarklänning med gula blommor. Det är upp till dig vilken typ av klänning du väljer: lång, kort, elegant eller färgstark. Eftersom denna outfit speglar boho-stilen kan du bära den på festivaler, på semester eller för promenader och kaffe med vänner.

Färgblock

Färgblock gul sommarklänningdräkt

källa

Färgblockering är bra för dig som älskar att göra modeexperiment själva. Färgblockering kan lägga till något nytt och intressant för din stil och hur du kombinerar kläder. Designers var galen på den här trenden för några säsonger sedan och är fortfarande. Det finns inget bättre sätt än att para ihop din gula klänning med föremål i ljusa färger som orange (som på bilden ovan), rosa, lila, röd eller blå.

Det är dags för gyllengul

gyllengul sommarklänning

källa

Den här guldfärgade klänningen i mellanlängd från Blake Lively är det perfekta valet för dag eller natt. Som du kan se på bilden ovan kommer klänningen med midjeband. Det här är en fin touch eftersom det kompenserar för bristen på smycken som du bör vara försiktig med när du bär kläder i den här färgen. Smycken kan få det att se för gyllent ut. Ta på dig några fina sandaler så är du redo att gå ut!

Förnäm

ladylike gul sommarklänning

källa

Om du ska till ett nattevenemang, bröllop eller någon annan plats där du behöver vara klädd i kläder är det här en klänning för dig! Klippet på denna ”axelbandslösa klänning” är ganska elegant; Blommorna på den har en delikat vit färg så den här klänningen kan bäras vid speciella tillfällen. Du kan lägga till en fin svart hatt eller en elegant hatt om du ska på bröllop. För att slutföra denna eleganta sommarklänning kan du bära en koppling eller en liten väska.

Använd den med citroner

gul sommarklänning med citronmönster

källa

Gul sommarklänning förtjänar definitivt några citroner på den! Om du gillar mönster på din klänning, försök hitta ett citrontextilmönster som Dolce och Gabbana släppte i vår-sommaren 2016-kollektionen. Det finns inget mer intressant än att ha citroner på din klänning, eller hur? Försök att inte lägga för mycket smycken eftersom klänningen med detta mönster gör ett uttalande i sig. Kombinera det bara med beige salongskor eller sandaler så får du det perfekta utseendet för dag och natt.
Slutsats

Som du kunde se är det inte så svårt att bära en gul sommarklänning. Det är faktiskt en perfekt klänning för de varmare månaderna. Kanske är det bäst att hitta en kombination som du är mest bekväm med och gå efter den. Försök inte att överdriva det. Nyckeln är att hålla sig i en färg eftersom gult är starkt och levande. Blandning med de andra färgerna kan lätt leda till ett fel. Förutom färgblockering kan du sedan experimentera med färgerna.
Var modig, lämna neutrala på sidan och försök att bära gult. Du kommer inte ångra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*