Gul klädskjorta Retro häftklammer

Om du tillhör den berömda generationen Z på 90-talet, kommer du sannolikt att associera den gula rutiga kjolen med filmen Clueless. Filmens huvudskådespelerska gjorde Plaid känd genom att ha på sig en matchande kjol och jacka i vacker gul färg.

Efter den filmen blev pläd snabbt ett uttalande klädsel för många tjejer. Det är mest förknippat med punk och rock and roll. Men sedan försvann det. Det gick ur stil och ingen bar det.
I år kom det tillbaka genom den stora dörren. Pläd fanns överallt, på kjolar, kavajer och klänningar. Alla älskade det! Och nu ska jag visa dig hur du kan skapa ett något retro och något modernt utseende med en gul rutig kjol. Lita på mig; du kommer älska det.

Midi gul rutig kjol

gul rutig kjol modern
källa
Pläd var inte en klassiker att vara snygg. Detta är ett modernt tag på en gul rutig kjol som passar underbart med en vit t-shirt och svart kavaj.
Om du vill lägga till ett uttalande klädesplagg till den här vackra kjolen, lägg till guldörhängen, klocka och fyll på allt med metalliska sandaler.

Stickad pennkjol

gula rutiga kjolstrumpor
källa
Detta är en kjol som kan ses i gatustil. Det är fantastiskt och väldigt excentriskt. Du kan bära den med en enkel tröja eller topp och det kommer fortfarande att vara en iögonfallande outfit. Kombinera det också med strumpor och sandaler. Det är en av de mest kontroversiella kombinationerna du kan göra.
Prova och lita på mig, du kommer inte bli besviken.

Läderjacka och gul rutig kjol

gul rutig skinnjacka
källa
Jessica Alba är bara en av dem som inte kunde motstå denna rutiga trend. Hon valde en A-linjekjol som ser väldigt smickrande ut och är midilängd.
Det här utseendet är väldigt feminint och damligt. Du kan bära den för evenemang som affärsmöten, arbete eller middag på sen kväll. Koppla ihop den med sandaler med kikhår och du är klar.

Mysig kappa med maxikjol

gul rutig kjol nallebjörnrock
källa
Nallebjörnrockar är perfekta för vintern på grund av deras mysighet och värme. De är också mycket mångsidiga. Du kan utforma dem med vilken annan häftklammer som helst. Här kan du se hur det ser ut med en maxikjol i A-linjen. Du kan vara säker på att du kommer att känna dig väldigt bekväm i det här utseendet.
Avsluta allt med snygga guldplattformar.

Blanda mönstren

gult rutigt kjolblandningsmönster
källa
Om du vill att dina kläder ska vara intressanta och excentriska, följ dessa steg för att uppnå det.
Bär din gula rutiga kjol med en blå randig och en tryckt t-shirt. Att blanda mönster är alltid en bra idé. Varför försöker du inte? För ett extra gult utseende, lägg till gula skor och vita strumpor.
Även om det ser lite ungt ut så är det här elegant och snyggt.

Mini gul kjol

gul rutig kjol mini
källa
Ungt eller inte, det här utseendet är perfekt för de varma sommardagarna. Du kanske inte visste det, men blått och gult passar perfekt. Denna crop top är perfekt för styling med en rutig minikjol. Det ser sexigt ut, men inte överst.
Du kan utforma den som en vardaglig outfit med fotkängor eller lägenheter.

Matchande gult rutigt utseende

gul rutig kjol matchande utseende
källa
Chiara Ferragni är en modeinfluencer, så det är ingen överraskning att hon bär alla trendiga kläder. Hon bestämde sig för denna matchande outfitkombination, som är perfekt för att uppnå ett ungt och snyggt utseende inom tio minuter.
Du kan kombinera det här utseendet med snörade sandaler, flats eller till och med höga klackar. Det finns inga gränser för funktionerna i denna outfitkombination.

Skiktar det

gul rutig kjol tunika
källa
Fall är en idealisk tid att spela med olika lager och längder. Vädret är kallt men det ger dig utrymme att kombinera sommarkläder med höstkläder också.
Denna svarta tunika draperar över den rutiga minikjolen och ser fantastisk ut. Det är lämpligt för arbete, gå ut eller gå med vänner. Se till att du bär bekväma skor som fotkängor eller lägenheter.

guldgul

gul rutig kjol guld
källa
Olivia Palermo överraskar mig alltid. Positivt, låt mig vara tydlig! Den här guldpläterade veckade kjolen är ett fantastiskt val när du behöver en intressant och sofistikerad outfitkombination.
Hon kombinerar den gula rutiga kjolen med en klassisk vit knappknapp och spetsiga tår för det ultimata glamorösa utseendet. Du kan utforma detta för eleganta tillfällen, bröllop eller födelsedagsfester.

Gul rutig kjol för arbete

gul rutig kjol kameltröja
källa
Om du har undrat hur du utformar din rutiga kjol så att den inte ser över linjen men är väldigt affärslik, är det här det enklaste sättet att göra det.
Asymmetrisk kjol med gult rutmönster är perfekt för att utforma dina arbetskläder. Lägg i en kameltröja och några snygga klackar.

Beyonce Love Plaid

gul rutig kjol Beyonce
källa
När jag såg Beyonce i den gula rutiga kjolen kunde jag inte låta bli att visa dig.
Hon kombinerar den med en enkel T-shirt med tryck och sandaler med rem. Kjolen är dock väldigt intressant. Förutom det rutiga mönstret, som är väldigt modernt, ser fluffen på kjolfållen mycket smickrande och snygg ut.
Välj neutrala skor så är du redo för vardagen.

Jeansjacka och gul rutig kjol

Jeansjacka med gul rutig kjol
källa
Jag älskar att blanda mönster. Denimjackan passar perfekt med en rutig kjol. Även om det kanske inte är ditt första val måste du vara kreativ. Om du vill göra denna outfit lämplig, välj bara den gula ryggsäckväskan. Det ser väldigt söt ut men är också väldigt feminint och snyggt.
Denna outfit är perfekt för vardagliga evenemang. Det kan dock också vara ett utmärkt val för eleganta evenemang.

Midikjol med skridskor

gul rutig rockåkare
källa
Här är ett annat sätt att utforma en asymmetrisk rutig kjol. Den här gången för vardagliga händelser är det promenader, promenader runt.
Du kan utforma den med en campus-t-shirt och rutiga skridskor. Lägg till en skinnjacka för en kantig look.

Den gula rutiga kjolen är förvånansvärt mångsidig. Det fungerar också bra med avslappnade och eleganta häftklamrar. Du kan utforma det för arbete eller för skojs skull.
Jag hoppas att du också försöker integrera den här vackra kjolen i din garderob. Jag kommer säkert!
Om du gillade den här artikeln, var noga med att kolla in alla andra stilguider som vi har förberett för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*