Grönt köksdesign

Grönt köksdesign

Beläget i en viktoriansk byggnad i London från 1846, designades detta rymliga kök av deVOL Kitchens, som tillverkar traditionella kök. Den här gången är det inget undantag.

Golven och taket är täckta med ljusa träskivor med ett rustikt utseende som gör rummet mysigare, medan köksfärgen är grön och väggarna hålls i samma nyans för att göra inredningen mer harmonisk.

Köksmodellen heter Shaker och har vackert diskreta möbler inspirerade av äkta Shaker-snickeri och kända för sin funktionalitet, innovativa snickeri och hantverk. Lås- och tappfogar ger våra shaker-dörrar och fascia styrka, medan modulproduktionen håller priserna nere. Dörrar och ramar är alla gjorda av ett lövträ som kallas tulpan, medan skåpen är gjorda av högkvalitativ björkfiner. Ett starkt och vattenavvisande material, perfekt för skakkök som är designade för modernt boende. En sista färgfärg för hand och vackra handtag och knoppar avrundar ett tidlöst målat Shaker-kök som kommer att behålla stil och funktion i många år.

Backsplash är täckt av marmor och lamporna är vintage lampor med en industriell känsla. Det finns en antik garderob, vintage soffa och några vackra vintage konstverk som verkligen tar oss till viktorianska England.

31 Gröna köksdesignidéer - Måla färger för Green Kitche
Dagens kök: Modern måndag: Going Green: St. Patrick's Day.
20 underbara gröna kök design idé
31 Gröna köksdesignidéer - Måla färger för Green Kitche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*