Gröna vita kökidéidéer

Idag kanske vi alla saknar grönt och kopplingen till naturen – vi förblir i självisolering och det är en bra idé att få in några greener. Du kan göra lite för att renovera ditt hem, lägga till nyanser av grönt här och där. Idag vill jag dela med mig av några idéer om grönt i köket – grönt i ordets riktiga mening!

Färgschema

Grönt och vitt är kanske ett av de bästa färgscheman för ett kök eftersom det är mer naturligt. Grönt är ett perfekt sätt att lägga till färg i rummet, och det stör inte efter ett tag – vi är vanligtvis alla vana vid det. Det finns många gröna nyanser som passar alla smaker – från ljus och ljusgrön till djärv och mörkgrön och kricka, så att du kan skapa ett mycket naturligt och mjukt utrymme eller ett kontrasterande och extra djärvt. Proportionerna av grönt och vitt är också upp till dig, beroende på utseendet du vill ha. Suh, en färgkombination är vanligtvis upplyst med metallics, mestadels koppar och guld, men du kan också bli djärv och modern med svart eller mjukna utseendet med naturliga trätoner och korn.

Möbler och tillbehör

När du bestämmer mängden av varje färg i rummet, går med gröna eller vita skåp, eller bara grönt eller vitt, är det upp till dig. Om du har ett vitt kök och vill lägga till färg kan du enkelt göra det med ett grönt kakelgolv, mattor, tillbehör och krukväxt. Om du vill fräscha upp ditt gröna kök, gå till bänkskivor i vit sten, en vit backsplash och pallar eller stolar. Glöm inte att tillbehör också spelar en roll: djärva gröna köksredskap, porslin och andra mindre föremål.

idéer till kökinredning |  Köksdekorationsidéer, gröna färgfärger.
Vita kök design idéer |  Färgrikt kök backsplash, kök.
Gröna kök Inspirationsidéer |  Grön köksinspiration.
20 moderna kök inredda i gula och gröna färger |  Grön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*