Gröna skjorta outfit idéer

Gröna skjorta outfit idéer

Idag ska jag prata om hur man utformar ett allvarligt underskattat föremål, som är den gröna skjortan. Det ser bara uppfriskande och vackert ut. Dessutom är det inte så svårt att utforma. Allt du behöver göra är att para ihop det med snygga jeans och fotkängor så är du klar. Naturligtvis finns det andra bra sätt att utforma det också. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt trevliga gröna skjortoutfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkgrön knapp-up skjorta med mörkblå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en balanserad och elegant business casual outfit. För att få en sådan look kan du helt enkelt ha på dig en mörkgrön skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans. Ett skinnskinnigt brunt läderbälte och ett par ljusrosa mocka ballerina lägenheter är ett bra komplement till ditt utseende.

Vit kofta med en grön blus med en urringning och ankeljeans

vit kofta med grön blus med scoop-halsringning och ankeljeans
källa

För att uppnå detta uppfriskande och lättillgängliga utseende kan du skapa några fina lager genom att bära en vit kofta över en grön blus med scoop-hals med en vit krage. Kombinera dem med mörkblå slim fit-jeans med manschetter. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Ljusgrön knapplös skjorta med jeans med blå snitt

Limegrön knapplös skjorta med slim fit jeans med blå manschett
källa

Här är en superglad outfit som kan ge dig en boost av energi när du går till jobbet. Bär en ljusgrön knapplös blus på toppen. Kombinera den med ljusblå slim fit-jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par lila sandaler. Lägg till en snygg liten korsväska med mockaskinn för att lägga till en damliknande look.

Army Green Button Up-tröja med svarta mini-lädershorts

Armégrön skjorta med knappar och svarta mini-lädershorts
källa

För att se mer ungdomlig och snygg ut på jobbet, här är en outfit som du kanske vill prova. Använd en militärgrön skjorta med knappar och svarta lädershorts. För skorna kan du bara ha ett par svarta balettlägenheter för att se stora och rena ut. Lägg till en guld paljett koppling till mixen för att slutföra utseendet.

Grön chiffongskjorta med blå ribbad slim fit-jeans och grå stövlar

grönt chiffonglager med blå ribbad slim fit jeans och grå stövlar
källa

Detta är en stilig, pojkaktig och snygg business casual outfit som är lätt att ta av. Använd en grön chiffongskjorta som topp med ljusblå, kraftigt rippade jeans med muddar. Kombinera dessa bitar med ett par grå ankelstövlar med mocka i öppen tå. Bär en svart axelväska i läder för att se elegant och professionell ut.

Grön blus med båthals och blå ribbad jeans med smal passform

grön blus med båthalsring och blå ribbad jeans med smal passform
källa

För att uppnå denna avslappnade outfit kan du bära en grön långärmad tunikatopp för att ta av dig nyckelbenen lite. Kombinera toppen med blå slim fit-jeans med manschetter och rippor. Bär ett par svarta och vita duklägenheter och en stor svart läderhandväska för att göra din outfit stilfull.

Grön chambrayskjorta med knappar och mörkblå höghus

grön chambrayskjorta med knappar och mörkblå höghus
källa

För att uppnå den något unisex casual casual outfit kan du bära en armégrön chambray-skjorta som har några dubbar på baksidan av skjortan. Kombinera skjortan med mörkblå smala jeans med hög midja. Bär ett par svarta läderklackade stövletter för att ge extra stil till utseendet.

Grön ärmlös krage skjorta med minirater kjol

grön ärmlös skjorta med krage och miniraterad kjol
källa

Här är en superuppfriskande och damliknande outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. Bär en grön ärmlös skjorta med en vit krage på toppen. Kombinera toppen med en matchande grön miniskridskjol. För skorna kan du bära vita sandaler för att se uppfriskande och elegant ut samtidigt.

Grön halvärmad blus med bruna knähöga läderstövlar

grön halvärmad blus med bruna knähöga läderstövlar
källa

Att bygga en mer elegant outfit runt en grön skjorta är ett sätt att lägga till ett läderelement i mixen. Du kan till exempel ha på dig en grön skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans. Kombinera dessa bitar med ett par bruna läderstövlar i läder för att se super stilfulla och iögonfallande.

Army Green Button Up Boyfriend-skjorta med svarta skinny jeans

Armégrön pojkvänskjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

För att forma detta luftiga och avslappnade utseende kan du bära en militärgrön pojkvän chambray-skjorta till toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Istället för att ha på sig stövlar eller klackar, för skorna bär vi saker lättare genom att helt enkelt ha på oss svarta platta remmar med sandaler.

Grön tunika skjorta med blå manschett slim fit rippade jeans

grön tunika skjorta med blå snitt, smala jeans
källa

För att se gladare och mer lekfull ut kan du lägga en ljusgul till din outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en olivgrön tunikablus med en blå slim fit-jeans med manschetter och rippor. Kombinera dessa två bitar med ett par citrongula ballerinor för att omedelbart uppgradera ditt utseende.

Grön knapp-up skjorta med mörkblå skinny jeans och kamel stövlar

grön skjorta med knappar, mörkblå skinny jeans och kamelstövlar
källa

För att uppnå detta minimalistiska men ändå coola utseende, använd en grön knappblus, mörkblå skinny jeans och ett solbrunt läderbälte. Bär ett par ankelstövlar av kamelmocka för att slutföra detta utseende.

Grön och vit rutig skjorta med blå jeans och tofflor med manschetter

grön och vit rutig skjorta med blå manschettjeans och tofflor
källa

För att uppnå det pojkaktiga och avslappnade utseendet kan du bära en olivgrön och vit rutig skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med blå slim fit-jeans med manschetter. Bär ett par gröna läderskor för att se unika och snygga ut.

T-shirt med V-ringning och blå mini-jeansshorts

T-shirt med V-ringning och blå mini-jeansshorts
källa

Låt oss kolla in den här enkla gröna t-shirtdräkten. Välj bara en halsringad t-shirt och blå mini-jeansshorts. Använd vita sneakers för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillar de gröna idéerna för skjortoutfit jag just pratade med dig om. Försök bara med dessa kläder och upptäck den glada och uppfriskande sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*