Gröna Skinny Jeans Outfit Idéer

Gröna Skinny Jeans Outfit Idéer

För de flesta som bär jeans är det bara blå jeans. Det finns en liten grupp människor som faktiskt har roligare genom att lägga vita och grå jeans till sitt outfit-spel. För ännu roligare, låt oss titta på de gröna skinny jeansen och se om du kan göra dem till en del av din vardagliga outfit. För att få en bra start har jag sammanfattat några av de bästa gröna jeansidéerna och jag kommer att dela dem med dig just nu.

Mörkblå och vit randig t-shirt med olivgröna skinny jeans


källa

Denna första outfit som jag ska dela med dig ska inte komma som en överraskning. Om du bär blå jeans hela tiden bör du veta att den mörkblå och vita randiga t-skjortan passar perfekt med jeans. Det ser ut som om samma stil gäller när blå jeans byts ut mot gröna skinny jeans. För att kombinera den randiga t-skjortan och gröna jeans, använd bara rosa loafers för att komplettera outfit i stil.

Gröna jeans med vit knäppt skjorta och grå kofta

gröna jeans vit knapp vit skjorta grå tröja
källa

För en fin och snygg outfit som är perfekt för en avslappnad fredag ​​kan du bära en vit skjorta med knappar och en grå kofta för toppen. Bär de gröna skinny jeans och kamel mocka ankel stövlar för att slutföra denna snygga arbetsdräkt.

Vit knuten kort t-shirt med gröna skinny jeans med manschetter

vit knuten kort t-shirt grön skinny jeans med manschett
källa

Eftersom några av er blå jeansfans där ute väntar på jeans och Converse combo, är det här en för er. Detta är en lågmäld sexig outfit som består av en vit knuten, beskuren T-shirt, gröna jeans med muddar och den klassiska, helt vita low-top Converse. Om du inte har någon aning om hur du ska utforma gröna jeans, kan du ibland utforma dem som du skulle utforma blå jeans.

Bär med svarta och vita casual blazers

avslappnad svart och vit kavaj
källa

Denna outfit består av en svart och vit randig kavaj. Blazer är gjord av ett mjukt tyg och har en avslappnad passform som är perfekt för både arbete och fritidskläder. Bär blazern med en vit t-shirt, gröna skinny jeans och grå klackar med öppna tår för att göra utseendet komplett.

Vit boho-blus med gröna skinny jeans

vit boho blus grön skinny jeans
källa

Eftersom grönt är färgen på gräs är det vettigt att göra de gröna smala jeansna till en uppfriskande boho-outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit boho-stilblus med stamtryck och de gröna smala byxorna. Kombinera med svarta hälklackade sandaler och en svartvit koppling för att komplettera detta uppfriskande och luftiga utseende.

Använd den med en vit linne och jeansväst

vit linne i denim
källa

För en snygg vårutseende kan du bära en vit linne med en blå jeansväst som topp. Använd gröna skinny jeans med manschetter och kala boho-sandaler för skinkorna. Bär en stråhatt och långt boho-stil halsband för att ge extra stil till kläderna.

Använd den med en svartvit randig t-shirt och en vit kavaj

svart och vit randig t-shirt blazer
källa

För chic casual som är perfekt för dig som arbetar i den kreativa industrin, kan du bära en svartvit randig T-shirt med en vit kavaj. Kombinera bitarna med gröna skinny jeans med manschetter och en djup undertröja för att komplettera denna look med massor av karaktär.

Svart långärmad T-shirt med gröna skinny jeans

svart långärmad t-shirt grön skinny jeans
källa

Här är ännu ett snyggt avslappnat utseende, men den här gången är klädseln lite enklare och mörkare. Dräkten består av en svart långärmad T-shirt, gröna skinny jeans och svarta mockaskor. Detta skulle vara en bra casual outfit för en avslappnad hangout.

Grå tröja med ljusgröna skinny jeans

grå tröja limegrön skinny jeans
källa

Nu, istället för olivgröna eller armégröna jeans, låt oss titta på något som är mycket lättare och lyckligare, de ljusgröna skinny jeansen. Du kan bära dem med en grå och svart tröja och ett par svarta balettlägenheter för ett iögonfallande streetlook.

Bär med en svartvit randig långärmad t-shirt

svartvit randig långärmad t-shirt
källa

Numera har många av oss inte bälten längre eftersom jeans utan bälte ser mer avslappnade ut och ofta snyggare. Men om ditt mål ser för smart och professionellt ut, kan ett bälte göra just det. Till exempel kan du bära ett svart bälte med den svarta och vita randiga t-skjortan, gröna skinny jeans och nakna klackar med ankelband för att komplettera en elegant och elegant casual outfit.

Använd den med en vit tryckt t-shirt och en svart skinnjacka

vit tryckt t-shirt svart läderjacka
källa

En tryckt t-shirt gör vanligtvis att en outfit ser mer avslappnad ut. Ibland kan du till och med använda en tryckt t-shirt för att förmedla ett budskap som du tror på. För denna outfit är den vita tryckta t-skjortan ihop med en svart läderjacka, gröna jeans och bruna knähöga mockaskor för ett karaktäristiskt utseende och meddelande.

Bär med en vit knapp upp pojkvänskjorta

vit skjorta med knappar
källa

För en elegant casual outfit som du kan ha på dig som en casual casual outfit för jobbet, kan du bära en vit knappad skjorta och gröna skinny jeans. Paret ankelstövlar i kamelmocka är ett perfekt val för att lägga chic till din outfit.

Använd den med en vit tjock tröja och en svart floppy hatt

vit tjock tröja svart diskett hatt
källa

För en uppfriskande och luftig look kan du bära en vit tjock tröja med gröna jeans och kamelstövlar. Bär en svart floppy hatt för att ge din outfit en konstnärlig touch. Jag har verkligen skrivit om några svarta floppy hat outfit idéer som du kanske vill prova.

Vit Button Up överdimensionerad skjorta med gröna jeans

vit knapp överdimensionerad skjorta gröna jeans
källa

För ett snyggt och lite pojkigt utseende kan du helt enkelt bära en vit oversize-skjorta med gröna skinny jeans. Ett par svarta ankelremklackar är en perfekt parning av skor för din outfit för arbete.

Använd den med en svart kofta och fotkängor

svarta cardigan ankelstövlar
källa

För ett mycket underskattat avslappnat utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart kofta med en svart t-shirt för toppen. Använd gröna skinny jeans med svarta mockaskor för skinkorna.

Här är de gröna jeanskläderna som jag verkligen vill dela med dig. En värld av jeans är en stor modevärld i sig. Försök lägga till mer färg i ditt jeansspel så får du mycket kul och skönhet av det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*