Gröna rutiga kjolutrustningsidéer

Gröna rutiga kjolutrustningsidéer

När det gäller rutiga kjolar kommer många människor omedelbart att tänka på den ikoniska röda och svarta rutiga kjolen. Det är ingen tvekan om att det ser riktigt snyggt och avslappnat ut. Men om du letar efter en lite mer ladylike version, kolla in den gröna rutiga kjolen. Jag skulle hävda att den gröna faktiskt är lättare att utforma än den röda. Det ser vanligtvis väldigt snyggt ut med en vit eller en svart topp. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa gröna rutiga skjortidéerna och jag ska visa dig nu.

Svart skinnjacka med grön rutig kjol från Mini Skater


källa

En grön rutig kjol passar alla årstider. För att starta den här listan med outfitidéer, visar jag dig en vinterdräkt som ser cool och attraktiv ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit blus med en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med en grön och mörkblå rutig minirater kjol. Använd svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Vit t-shirt med grön rutig minikjol och lång kavaj

vit t-shirt med grön rutig minikjol och lång kavaj
källa

Här är ett mer elegant eller till och med ungdomligt sätt att bygga en outfit runt en grön rutig kjol. För att uppnå detta utseende, bär en vit t-shirt med en svart lång kavaj för toppen. Bär dem med en grön rutig minikjol, svarta strumpor och svarta plattläderstövlar för att ge extra stil till utseendet.

Svart långärmad t-shirt med grön rutig kjol och grå väst

svart långärmad T-shirt med grön rutig kjol och grå väst
källa

Här är en mysig och unik outfit som är lätt att ta av. Bär en svart långärmad t-shirt med en grön fleeceväst för toppen. Kombinera dem med en grön och svart rutig minirater kjol. Lägg till ett par svarta mockaskinniga stövlar i ditt utseende.

Svart figur-kramad tröja med grön och mörkblå rutig skaterkjol

svart figurkramande tröja med grön och mörkblå rutig skaterkjol
källa

Denna outfit är väldigt enkel men också väldigt elegant och kan definitivt bäras som en affärsavslappnad outfit. Använd en svart kabelstickad tröja med en grön rutig minikjol för denna outfit. Koppla ihop dessa bitar med en svart läderkorsväska, svarta strumpor och svarta chelsea stövlar för att avsluta din outfit i stil och stil.

Vit kort t-shirt med svart skinnjacka och grön rutig minikjol

vit kort t-shirt med svart skinnjacka och grön rutig minikjol
källa

Att bära en läderjacka med en crop top kan ofta resultera i ett snyggt och lågmäld sexigt utseende. Du kan till exempel ha på dig en svart skinnjacka med en vit beskuren t-shirt för att få toppen att se bra ut. För botten kan du bära en grön rutig minirater kjol och vita plattformshalsar för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Använd den med en marinblå och vit randig t-shirt och jeansjacka

mörkblå och vit randig t-shirt och jeansjacka
källa

Den mörkblå och vita randiga långärmade T-shirten är en ikon i världen av casual mode. Låt oss försöka bygga en uppfriskande och snygg outfit runt den. Du kan också bära den med en blå jeansjacka. Kombinera dem med en grön och svart rutig minikjol. Komplettera outfit med sällsynta beige läderstövlar.

Elfenben Mock Neck tröja med Midi Flared Plaid kjol

Elfenben mock neck tröja med en utsvängd midi rutig kjol
källa

Denna outfit är en mycket mysig och enkel outfit som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig. Det är perfekt för avslappnade hangouts och dejting. För att forma denna outfit kan du bära en elfenbensfärgad stickad tröja med en mock-hals och en midigrön rutig cirkelkjol. Bär rodnande rosa sandaler för att avsluta din outfit som en damliknande.

Ljusblå knapp-up skjorta med en mörkblå och grön rutig pennkjol

ljusblå skjorta med knappar och mörkblå och grön rutig pennkjol
källa

Om du älskar att bära en pennkjol till kontoret för att se mer elegant och professionell ut. Här är en outfit som är lite mindre formell än vad du kanske har klädd i, och som är perfekt för avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende, använd bara en ljusblå skjorta med en marinblå och grön rutig pennkjol. Använd vita sneakers för att se mer avslappnad och snygg ut.

Bär med en vit blus & rodna rosa lång ullrock

vit blus och rodnande rosa lång yllekappa
källa

För att se mer ladylike ut kan det vara ett bra sätt att bära svarta strumpor. Du kan till exempel ha på dig en vit blus med en grön och mörkblå rutig minikjol. Lägg en lång rosa ullrock över dessa delar. För att slutföra kläderna elegant, ha svarta mönstrade strumpor och svarta spetsiga klackar.

Svart beskuren t-shirt med ärmslut och en mörkblå och grön rutig minikjol

svart kortklippt t-shirt med ärmar och en mörkblå och grön rutig minikjol
källa

Det här är en sexig och snygg outfit med låg vikt som du kanske vill ha på dig för dina vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart kort t-shirt för toppen. Koppla ihop den med en grön rutig minikjol. Använd svarta besättningsstrumpor och ett par svarta höga sneakers för att göra din outfit stilfull.

Svart t-shirt med halva ärmar och en grön och mörkblå rutig minikjol

svart t-shirt med halva ärmar och grön och mörkblå rutig minikjol
källa

Medan minimala kläder vanligtvis ser bra ut är det definitivt kul att ha mer sofistikerade kläder då och då. Ett sätt att göra detta är att bära tillbehör för att krydda ditt utseende. Använd till exempel en svart t-shirt med halva ärmar och en grön rutig minikjol. Koppla ihop dem med ett vitt uttalandehalsband, ett smalt vitt bälte, svarta leggings och bruna mockaskor.

Bär den med en stickad tröja och ankelstövlar i mock Neck

Stickad tröja med ståkrage och fotkängor
källa

För att visa dig kontrasten mellan en minimal och en sofistikerad outfit, här är en minimal version av den tidigare outfit. För att se enkelt och rent ut, använd bara en svart tröja med en grön rutig minikjol. Bär ett par mörkbruna snörskor med ankelband för att komplettera detta minimala utseende.

Grön rutig kjol med röd och vit tröja

grön rutig kjol med röd och vit tröja
källa

Detta är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att bära en rutig topp med en rutig kjol. I detalj kan du bära en vit och röd rutig tröja med en grå stickad halsduk för toppen. Kombinera dem med en grön och mörkblå midikjol. Använd grå mockaklack för att ge en mysig och feminin touch till det absolut vackra utseendet.

Mörkblå och grön rutig minikjol med vit ribbstickad tröja

Mörkblå och grön rutig minikjol med vit ribbstickad tröja
källa

För ett attraktivt och tillgängligt utseende kan du bära en vit, ribbad, bekväm stickad tröja över en vit knappad skjorta och låta kragen på skjortan kika ut. Kombinera dem med en grön och marinblå rutig minirater kjol, svarta besättningsstrumpor och ett par svarta oxfordskor för att se snyggare och mer attraktiva ut.

Hoppas att du tycker att de här gröna rutiga kjoldräktidéerna är användbara. För de av er som redan älskar att bära de röda rutiga kjolarna, prova dessa kläder och jag är ganska säker på att du kommer att älska dem också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*