Gröna heminredningsidéer

Gröna heminredningsidéer

Pantone tillkännagav sina färger för 2017, och den här gången är det inget pastell eller sött. Detta är en neon och pikant färg: grön, en nyans mellan grönt och gult. Det här är inte lätt att använda, men vi är här för att hjälpa dig att integrera den i ditt interiör.

Gröna nyanser ser bra ut i neutrala interiörer och lägger till en iögonfallande touch. De kan också användas i oväntat färgstarka miljöer: rosa, marinblå, vinröd, svartvitt, blått. I sådana fall används en stark accent.

väggar

En accentvägg är ett enkelt och coolt sätt att lägga till en trendig nyans i ditt interiör. Oavsett vilket rum du väljer, en sådan vägg kommer att fånga ögat. Det kan målas eller täckas med mönstrad tapet, som här marockansk inspirerad.

textilier

Om du inte vill ha några allvarliga förändringar kan du infoga textilier i grön färg i din inredning. Lakan, filtar, gardiner, kuddar, mattor och klädsel gör din interiör väldigt snygg och djärv, och detta är en mycket budgetvänlig lösning. Den här färgen är iögonfallande och kommer definitivt att göra det, så var inte överst, stil är enkelhet.

möbel

Möbler är en annan lösning för att ge färgen till din interiör för 2017. Här har du ett superbrett utbud av bitar och stilar att prova: stolar, soffor, skåp, pallar, stoppade stolar, skänk och andra saker med alla utseenden och stilar finns tillgängliga . Lägg till några tillbehör eller konstverk som matchar dina djärva möbler. Bli inspirerad!

Ta med våren: 27 vackra grönskande detaljer för ditt hem.
26 Idéer för att dekorera med Greene
Fantastisk heminredning med grönska |  Heminredning Ide
2018 färgtrender: Gröna heminredningsidéer med en mid-Century Touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*