Grön badrumsdekor

Grön badrumsdekor

Grön är en uppfriskande och naturlig färg som är lugnande för ögat. Det har en lugnande effekt och hjälper till att minska stress. Det är därför det är så populärt att dekorera olika rum, särskilt de där vi behöver maximal avkoppling: sovrum och badrum. Idag ska jag dela med mig av några idéer för att rocka grönt i badrummet så att det är snyggt och avkopplande samtidigt.

Gröna väggar

Gröna väggar kan vara en bra idé för ett badrum. Du kan välja alla väggar som är målade i grönt eller bara en uttalande vägg eller zon – ett duschrum, handfat eller annat. Välj gröna plattor av den nyans du vill ha och klä upp ditt utrymme. En annan djärv idé är att gunga vän, tapetark på väggarna eller delvis på väggarna – tapeter är en het trend i badrummen. Att måla väggarna i gröna nyanser är också en bra idé om du inte känner för att kakla väggarna. Gröna kan kryddas med guld- och kopparbeslag, de ser väldigt djärva och eleganta ut och samtidigt tidlöst eleganta. Om du har möjlighet kan du välja en levande grön eller mossvägg i badrummet. Inte bara är denna idé en het trend, men den lägger också till en spa-känsla i badrummet.

Gröna möbler och möbler

Gröna möbler, främst fåfänga toppar och stativ, är en annan populär idé för att lägga till färg i ett badrum. Och igen, välj den nyans som du gillar och som passar din inredning. Vagga en sten eller marmortopp, lägg till koppar eller guldbeslag och gör rummet djärvare. När du har tillräckligt med plats, ta en grön soffa, bänk eller pall. Hur färgglada lampor? Prova ett smaragdgrönt badkar i vintage stil eller till och med ett djärvt grönt handfat. En sådan bit kommer definitivt att göra ett uttalande och lägga till färg i rummet. Bli inspirerad!

12 underbara gröna badrumsinredningsidéer |  Hem Wrappi
salvia grönt badrum |  Grön badrumsdekor, Ljusgröna badrum.
Ta bilder av det nya badrummet - Little Green Notebook |  Grön.
smaragdgrön fåfänga |  Gröna skåp, badrumsinredning, Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*