Gråvita köksdesigner

Gråvita köksdesigner

Det finns inget mer populärt och tidlöst färgschema för ett kök än grått och vitt – dessa färger kompletterar varandra perfekt och passar i vilken stil du än kan tänka dig. Idag vill vi dela med dig av några idéer om köken i den här färgkombinationen för att inspirera till din nästa renovering – kanske fortsätter det nu när du är i självisolering och det är ett bra sätt att göra något användbart.

Färger och texturer

Grått och vitt är ett perfekt par färger att blanda med. Alla kan hitta något här. Om du älskar djärva rum med hög kontrast, välj vit och mörkgrå eller grafitgrå. Om du är ett fan av neutrala ämnen, gå till vit / grädde och duvgrå eller andra ljusa nyanser. Grått och vitt kryddas vanligtvis med vissa metalliska ämnen – neutrala för ett mer elegant utseende eller guld, koppar och mässing för att värma upp rummet. Du kan också ge rummet en varm, rustik touch genom att lägga till naturliga trätoner – välj bänkskivor eller en köksö.

Möbler och tillbehör

Grå och vita kök är ofta tvåfärgade, det här är en het trend i dag och den övre är vit medan botten är grå. På så sätt ser ditt kök ljusare ut, det är som en ombre-effekt. Du kan också välja ett grått kök med en vit köksö, bänkskivor och en backsplash för att hålla den fräsch. Häng snygga lampor och ljuskronor över ditt kök för att lyfta fram den stil du letar efter. Lägg till mattor, krukväxter och andra tillbehör för att liva upp rummet lite och undvika tråkigt utseende. Njut av!

34 härliga gråvita köksdesignidéer - MAGZHOU
Crisp White Kitchen Desig
32 bästa gråköksidéer - foton på modernt grått kök.
Klassisk och trendig: 45 grå och vit köksidé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*