Gråväggsidéer

Grå är en mycket populär färg för heminredning: den är mer neutral, passar de flesta dekorationsstilar och har många nyanser. Många husägare föredrar vita eller grå väggar, och det här är ett utmärkt val för att skapa en neutral duk att fylla i, men låt oss inse det: sådana färger är väldigt enkla och kan lägga lite tråkighet till ditt utrymme. Om du inte fyller rummet med något särskilt djärvt och iögonfallande eller leker med texturer riskerar du att få ett mycket enkelt rum. Hur undviker jag det? Gör dina väggar intressanta! Vi har redan delat några icke-tråkiga vita väggar, och nu är det dags att kolla in de grå.

Gjuten del / paneler

Lister och paneler av olika typer kommer säkert att göra dina väggar intressanta. Grå väggar med lister ger en sofistikerad touch till alla rum, från matsalen till sovrummet. Det finns massor av olika idéer när det gäller paneler – från djärva dekorativa paneler till de med akustiska funktioner. Du kan välja en enda vägg med paneler eller avsatser, eller du kan helt enkelt täcka alla väggar med grå paneler efter eget val för ljudisolering.

Trä

Trä är tidlöst och det är perfekt för att ge en naturlig touch till alla rum. Det fungerar alltid! Integrera trä i nyanser av grått med en cool vägg eller till och med alla väggar klädda i grått trä i ditt rum. Om du har en skog eller chaletinteriör, prova en grå väderbitna trävägg eller väggar. Om det är ett strand- eller strandhus, välj ljusgrå plankväggar som kan vara grova och tvättas ut så mycket som möjligt.

tegel

Tegelstenar på väggar och tak är extremt populära och passar i många stilar, från industriella till minimalistiska. Välj en grå vägg eller väggar med olika utseende – eleganta moderna tegelstenar för ett modernt utrymme, grova grå tegelstenar för ett industriellt eller vintage-utrymme. En sådan idé är utmärkt för att lägga till textur i rummet.

Gips / betong

Gips av paris är mycket populärt på väggar idag och det är en bra idé att lägga till subtila konsistenser på dina väggar. Betong är en modern och industriell lösning som faktiskt alltid fungerar, och grå betong är nästan en klassiker. Prova vad du gillar och bli inspirerad!

Il grigio così carico può essere scelto anche per la camera da.
21+ Grå vardagsrumsidéer Grå väggar Tips & guide 67.
10 av de bästa idéerna för sovrumsdesignidéer med grå väggar.
21+ Grå Vardagsrum Idéer Dekor Grå Väggar Tips & Guide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*