Grandfathers Clock Decor

En farfars klocka är ett uttalande som har varit en klassiker i många år, och jag skulle säga århundraden. Du kanske tror att det är lite gammaldags och inte kan integreras i modern inredning, men du har fel! En vacker vintagestycke, oavsett om det är ett möbel, en dekoration eller ett tillbehör, kan ge en elegant känsla till varje interiör, och ibland är en kontrast som den skapar det mest märkbara i rummet. Låt oss ta en titt på hur man införlivar en farfars klocka i ditt interiör.

Farfar klockor i inredningen

Om du har en cool farfarsklocka från dina farföräldrar eller en loppmarknad kan du använda den för att enkelt göra ett snyggt uttalande. En sådan bit kan införlivas i ett rustikt, vintage, skandinaviskt, art deco, shabby chic eller eklektiskt utrymme. Om den inte matchar färgen, målar du bara eller omformar den och voila – ett coolt uttalande är klart! När det gäller rum kan farfarsklockan ställas in i entréer, vardagsrum, matsalar och till och med i kök och badrum. Allt beror på vilken effekt du vill uppnå.

Konverterade farfar

Du kan måla klockan på nytt eller lägga till ett mönster för att göra det mer iögonfallande. Du kan också använda klockan för andra ändamål. Till exempel kan ett vardagsrum kompletteras med en hylla från en farfars klocka – måla den, lägg till färgglada tapeter och eventuellt några lådor. Om det är en matsal kan du lämna klockan och förvara rätter. Urtavlan kan ersättas med en målning eller spegel, eller så kan du lämna den som den är.

Moderna farfar klockor

Det finns djärva versioner av traditionella farfarsklockor som ger ett vackert uttalande var som helst. Det kan vara en klocka med ett akvarium, en marmorbit med mässing – en sådan lyxig artikel! En toppmodern bit rökt glas och en elektronisk urtavla kommer att blåsa dig!

29 sätt att införliva en farfars klocka i dekor - DigsDi
Farfar klockfoton, design, idéer, ombyggnad och inredning - Lon
IMG_2689 |  Julklocka, julkamin, farfar clo
29 sätt att införliva en farfars klocka i dekor - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*