Grågula vardagsrumsidéer

Grågula vardagsrumsidéer

Grått och gult är en av de mest populära kombinationerna för olika typer av dekorationer, eftersom de är uppfriskande, levande och passar till olika dekorationsstilar. Denna kombination är perfekt för alla typer av utrymmen, från kök till sovrum, och idag vill jag ta en titt på hur man rockar dessa färger i ett vardagsrum.

Vardagsrum i grått och gult är mycket livliga, uppfriskande och lyfter stämningen eftersom gult påminner om vår och sommar, vilket är särskilt nödvändigt under kalla årstider när vi inte har något solljus. Du kan variera olika nyanser av grått och olika gula nyanser för att uppnå den effekt du vill ha. Välj subtila nyanser som duvgrå eller ljusgul för en lugn och fridfull inredning, och antracit och neongul för vågiga interiörer.

Prova olika nyanser av grått

Att dekorera med grått är en tydlig sak, eftersom den här färgen är bra för allt: väggar, tak, golv, möbler, klädsel och tillbehör. Variera bara nyanser för att få vad du vill. Om du vill ha något luftigt och neutralt, gå till duvgrå, om inte – antracit är precis vad du behöver. Svart ser också bra ut och kontrasterar med grått och gult. Om du vill ha en lättare look och känsla, lägg till vit eller grädde.

Hur man ger gult till din inredning

När det gäller gul är det svårare att använda den här färgen ordentligt och inte få ett smaklöst resultat eller göra ditt vardagsrum för djärvt. Om du redan har ett grått vardagsrum är allt du kan göra att lägga till några gula accenter som kan ändras när du är trött på det: ett konsolbord, ett par ramar, en mantelpiece, kuddar och kast. Du kan också lägga till några djärva gula konstverk och ottomanska eller ottomanska för att leva upp utrymmet.

Du kan välja olika gula nyanser för att skapa olika effekter och skapa olika miljöer. Om du inte är säker på ljusa nyanser, gå till ljusgul så ser den helt neutral ut. Fettgult ser coolt ut och kontrasterar med mycket ljus eller mycket mörkgrå och även neongul. Om du älskar solljus och vill ha mycket gult, gör hela rummet gult och fyll bara i det med grått som du vill.

Använd textilier, konstverk, enkla möbler som stolar, pallar, bord och lampor för att betona utrymmet, eftersom det här är det enklaste och billigaste sättet att gå.

Kolla nu några idéer för att blanda och matcha dessa färger och deras olika nyanser. De flesta av dessa projekt är lätta att skapa själv och kräver inte mycket pengar eller tid.

Gråa och gula vardagsrumsidéer och inspiration från |  Ideal Ho
marinblå gul och grå sovrum grå rum idéer rosa och grå.
Gråa och gula vardagsrum: foton, idéer och inspiration
41 Snygga grå och gula vardagsrumsdesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*