Grågula sovrum

Grågula sovrum

Grått och gult är en match i himlen! Soligt eller humörigt senapsgult avrundar perfekt det atmosfäriska utseendet på grafitgrått eller ljusduvgrått. Dessa är fantastiska kompletterande färger. Ett sovrum inrett i ett sådant färgschema kommer att vara mycket välkomnande, djärvt och välkomnande. Vill du ha bevis?

Det finns massor av nyanser i båda färgerna, grå kan vara ljus, väldigt ljus som duvgrå, genomsnittlig eller till och med mörk, grafit och mycket mörkgrå. De populära nyanserna i gult är senap, citron och solgult. De passar perfekt med gråtoner som ger en ljus touch samtidigt som de inte blir tråkiga samtidigt. Du kan också lägga till neutrala svarta och vita färger i det här färgschemat, prova marinblå eller hungrön, till och med röd och rost. När det gäller dekorstilar passar grå och gul bra med alla dekorstilar, från vintage till minimalistisk, och ser helt organiska ut. Även om du har ett helt neutralt rum kan du krydda det med gula och svarta accenter för att göra det djärvare.

Hur ska du införliva det här färgschemat i ditt sovrum? Börja med väggarna: gå efter nyanser av grått eller bli solgult? Detta kan också vara en enda gul accentvägg i ett grått rum, det kommer att smälta perfekt ihop. Bestäm om du vill ha grå, krämig, svart eller till och med gul möbler – eller en blandning av dessa färger. Fortsätt dekorera utrymmet med din färgpalett med galleriväggar, tillbehör och naturligtvis sängkläder, lakan, gardiner och mattor för att framhäva utrymmet. Det senare är bland de bästa sätten att uppgradera ett rum utan att spendera mycket pengar. Bli inspirerad!

Grått och gult sovrum  Gul sovrumsdekor, heminredningssovrum.
Little Love Notes: الرمادي والأصفر: سحر لاينتهي |  Gult sovrum.
Grågula sovrumsidéer - Saltandblu
marinblå gul och grå sovrum blå och grå sovrum dekorera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*