Grågula köksdekorationsidéer

Grått och gult är ett djärvt och coolt färgschema för rock. Dessa är kontrasterande nyanser som fungerar tillsammans för att skapa ett perfekt utseende. En sådan kombination fylld med solsken och lycka kan vara en mycket bra färgpalett för ett kök som kan ge dig energi och hjälpa dig att vakna på morgonen när du kommer ner för en kopp kaffe.

Grått och gult kan appliceras på många dekorationsstilar, men de vanligaste är bondgårdar, moderna, moderna, industriella och minimalistiska. Du kan experimentera med mörkgrå och citrongul för ett lynnigt rum, med ljusgult och duvgrått för ett pastellkök, med ljusa gråtoner och pikanta gula för en glänsande och ljus känsla. En sådan färgkombination kan kompletteras väl med vitt, svart, marinblått och bakgrundsgrönt, men du kan också prova olika ljusa färger för att göra rummet djärvare.

Börja med väggarna: blir de grå eller gula? Ska du göra en accentvägg i fet gul eller hoppa över den här idén? Om ditt kök oftast är täckt med skåp, är det enda att se upp för att de går efter gul topp och grå botten för ett trendigt tvåfärgat utseende eller humöriga gråskåp eller solgula gungor. Uppdatera utseendet med en vit backsplash eller om du har ett helt grått kök gör det djärvt med en ljusgul backsplash. Spela med din köksö och vagga bara en av dessa färger eller båda. Skapa till exempel en grå köksö med en solig gul böjd bänkskiva för att äta på. Lägg till trendiga geometriska tryck för att lysa upp ditt kök och lägg till iögonfallande hänglampor. Bli inspirerad!

grå och gul köksdekor - Google Sök |  Konsttryck i köket.
Dekorera gula och gråa kök: Idéer & Inspirati
Köksfönsterbehandlingar  Köksfönsterbehandlingar, heminredning.
Hur man gör senapsgult i ditt lilla köksdekor  Liten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*