Grå svart United Kitchen Design

Grå svart United Kitchen Design

Många designers föredrar att kombinera vardagsrum och kök, oavsett om det är ett litet eller ett stort hus, det gör utrymmet luftigare och ser större ut. Att skapa en smart övergång eller helt slå samman de två områdena kan vara svårt, men här är en cool idé att kombinera dessa två zoner i en och hålla dem svala.

Detta är ett modernt utrymme med några industriella detaljer. Köket är väldigt litet, det är ett hörn och för att få det att se större ut städade formgivarna det och gömde allt de kunde. Skåp med mörk materia och vita bänkskivor med några inbyggda apparater är allt du behöver för att laga mat. Kökshörnet är åtskilt från matsalen med en rumsdelare gjord av metall och träskivor, som kan användas för att hänga hyllor. Matbordet är en del av en öppen hylla där krukväxter odlas. Industrilamporna som hänger uppifrån ger tillräckligt med ljus i kökshörnet och matsalen.

Väggarna i vardagsrummet är täckta med betong, vilket påminner om skåpets matta yta. En svartvit gallerivägg ovanför TV: n är en snygg idé. Det finns också en träväggshylla för förvaring som är gjord av samma trä som stolar och rumsavdelare. Mörkgrå är huvudskärmen i hela zonen, och en sektionssoffa och fluffig matta är gjorda i den här färgen. Tak- och golvfönster släpper in mycket ljus, ett överdimensionerat konstverk är ett coolt uttalande och ett smalt soffbord påminner om den lakoniska köksdekorationen.

Konstnärliga lägenheter med monokromatiska färgscheman  Interiör .
Amazon.com: United Weavers Austin Eli Grey Accent Rug Polyester.
Laconic Grey and Black Kitchen United With A Living Space |  Diseño.
Köksskåp fylld med porslin av Ruth Black |  Kök .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*