Grå och korall heminredning idéer

Grå och korall heminredning idéer

Grå och korall är ett fantastiskt färgschema, mjukt och lugnt, lämpligt för alla moderna, samtida, mångsidiga vintageinteriörer och även för strandhus. Det är perfekt för sovrum, badrum, vardagsrum och till och med hemmakontor. Grå och koraller är rika i kontrast, men ändå väldigt avslappnande, särskilt när du lägger till strandtillbehör i interiören. Grå är lätt att använda i dekor: grå väggar, golv och textilier; Koraller bör användas mer noggrant på grund av deras ljusstyrka: en korallangivande vägg eller uttalande möbler, kuddar, lampor eller sänggavlar ser bra ut och inte alltför. Få inspiration från idéerna nedan och använd det här färgschemat i ditt hem!

Grå som bas

Grå som den lugna basfärgen används vanligtvis som bas för ditt utrymme – duvgrå, ljusgrå och till och med grafitgrå väggar och golv är bara saken för att sätta upp basen. Du kan också placera grå möbler, tillbehör och konstverk, mattor. Om du älskar trendiga, lynniga rum är grafitgrå och mycket mörka nyanser, nästan svart, vägen att gå. Du kan kombinera olika gråtoner med varandra eller fräscha upp gråtoner med kräm- och vita toner som lyser upp rummet.

Hur man lägger till korall

Koralltoner används vanligtvis för att uppgradera rummet. Du kan införliva olika nyanser av korall på ett antal sätt: skapa en uttalande vägg eller två väggar, en möbel, tillbehör, konstverk och textilier. Gå inte för mycket koraller om du inte vill få ett superljust utrymme, vilket är en dålig idé för hemmakontor och ibland sovrum eftersom det är där du vanligtvis vill arbeta eller koppla av. Om du vill ha en lättare och mer avslappnande känsla, gå efter ljusare koralltoner.

30-Cool-Grå-Och-Korall-Hem-Dekor-Idéer-Med-grå-och-orange-säng.
45 Idéer för inredning av grå och koraller - DigsDi
Designerkläder, skor och väskor för kvinnor |  SSENSE |  Korall sovrum.
45 Idéer för inredning av grå och koraller - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*