Grå köksdesign

Grå köksdesign

Grå är en av de mest populära färgerna för utformningen av alla rum: den är neutral, enkel att kombinera och absolut tidlös. Dessutom passar det bra med många dekorationsstilar. Grå kan kombineras med olika neutrala, mörka färger, med sina egna olika nyanser och många djärva färger. Idag vill jag visa dig hur du tar bort ett grått kök så att du aldrig vill lämna rummet.

Ljusgrå kök

Ljusgrå nyanser är extremt populära för köksinredning: de är mjuka, avslappnande och kan enkelt kombineras med valfri touch. För ett modernt och jämnt minimalistiskt utseende, gå till ett snyggt utseende utan handtag. För en vintage look, välj rätt skåp och lägg till glasskåp. Du kan fräscha upp utseendet med vita diskar och väggar. För att göra det mer iögonfallande kan du lägga till metalliska accenter, särskilt lampor och handtag. Så att ditt kök inte blir tråkigt, lägg till texturer eller färgglada accenter i rummet. Det kan vara en marmor- eller stenbacksplash, en matsats i trä, diskbänkar eller väggar i betong och naturligtvis svala kakelplattor.

Mörkgrå kök

Mörka grå är också mycket kompatibla och du kan rocka dem med nästan vad som helst. Mörkgrå nyanser är bäst för att skapa ett atmosfäriskt utrymme som är så populärt idag. Du kan lägga till marinblå, svart och mörkgrön med kopparbeslag för att skapa ett vackert atmosfäriskt utrymme. Mörkgrå nyanser kan också användas på vintagekök med vita diskar, backsplays och väggar för att fräscha upp mörkret – de ser fantastiska ut! Lägg i metallhandtag och fästen, några iögonfallande plattor för bakplattan och intressanta hänglampor och voila – ett fantastiskt mörkt grått kök är klart!

32 bästa gråköksidéer - foton på modernt grått kök.
Ljusgrå köksskåp Min Ikea Consultation Modern.
12 gråa kök som är drop dead underbara 2020 |  Kök .
14 Grå köksidéer - Bästa grå köksdesigner och Inspirati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*