Grå Chinos

Grå Chinos

Chinos eller, populärt, chinos är en mycket känd basfoder för kvinnor. De är kända för sin bekvämlighet och hur enkelt det är att integrera dem i nästan alla kläder. De kan variera från mycket avslappnade till mycket eleganta, beroende på vilka kläder de kombineras med.

Namnets ursprung

Chinos får sitt namn från det spanska ordet för Kina (chino) och antas antagligen under koloniseringen av Asien och andra utländska länder.
Byxorna användes ursprungligen i den brittiska armén som en del av deras sommaruniform. Under denna period tillverkades chinos främst i mörka jordtoner som khaki, brun och olivgrön.

Vägen in i mode

Under åren hittade chinos äntligen vägen in i kvinnans mode. Nyckeln är att du kan kombinera dem och bära dem till dina kontorsmöten och använda dem på dina sena kläder också. Först är de gjorda av tunn bomull som är mycket bekväm att bära. De har många former som du kan bära i vardagen: tunna, klockbotten eller skurna stövlar.

Låt oss se hur du kan forma de grå chinosna och se elegant ut utan ansträngning.

Hel grå grå parisisk outfit

alla grå chinos
källa
Franska tjejer älskar att klä sig i svartvitt. Varför försöker du inte också?
Bär dina grå chinos med den grå tröjan och de grå stövlarna och avsluta dem med det eleganta bältet.
Detta är en bra outfit för vardagskläder.

Grå rutig chinosdräkt

rutiga grå chinos
källa
Det finns många sätt att bära rutigt i höst. En av dem är att köpa rutiga grå chinos. Du kan bära den med en kavaj eller med en bekväm tröja. Detta kan vara en bra inspiration för arbetskläder. Använd den med de grå och vita sportskorna.

Vit och grå chinos sportdräkt

Sportgrå chinos
källa
Kombinationen av vit och grå färg är ett utmärkt alternativ för alla outfitutseende. Det kan se väldigt elegant ut, men också mycket sportigt, beroende på vilka häftklamrar som används.
Bär dina grå chinos med den vita överdimensionerade tröjan och vita sneakers. Runda av den med den stora sportväskan.

Grå Chinos Green Sneakers Outfit

gröna sneakers grå chinos
källa
Denna outfit kan vara en bra inspiration för dig. Varför bär du inte de bekväma gröna sneakersna istället för superhöga klackar? Det är alltid intressant att prova något nytt.
Bär dina grå chinos med den vita knappen.

Mjukblå och grå chinosdräkt

Blazergrå chinos
källa
Detta är en mycket elegant och elegant outfit som innehåller grå chinos. Det passar i många situationer, från arbetsmöten till eftermiddagsdrycker med dina vänner. För att uppnå detta ”manlook” kan du kombinera dina grå chinos med en mjukblå kavaj, en svart skjorta och svarta högklackade sandaler.

Stor kappa och grå chinosdräkt

överdimensionerad päls grå chinos
källa
Ett bra sätt att utforma dina grå chinos är att bära dem med den överdimensionerade mörkblå kappan, den klassiska vita t-skjortan och svarta stövlar. Det ser elegant ut utan ansträngning. Det som är bra är att du kan tillbringa hela dagen i denna outfit och känna dig väldigt bekväm. Komplettera den med den fantastiska svarta läderväskan.

Militärrock och grå chinosdräkt

Militärrock grå chinos
källa
Om du gillar fläskiga plagg kommer du att älska denna outfit. Den består av den svarta militärrocken, den grå skjortan och de grå chinosna. Det verkar som ett perfekt alternativ för att dagligen patrullera stadens gator. Runda av den gråa halsduken och de moderna leopardplattformstövlarna.

Svart tröja och grå chinosdräkt

svart tröja grå chinos
källa
Grå chinos ser bra ut i kombination med den svarta tröjan och nakna stilettos med spetsiga tår. Det är en fantastisk outfit att bära på jobbet eller ta en drink på sen eftermiddag med dina vänner.

Svarta lårhöga stövlar och grå chinosdräkt

svart turtleneckgrå
källa
Finns det något bättre än en svart turtleneck och grå chinos i kombination med korta stövlar med spetsiga tår? Om du frågar efter min åsikt är dessa kläder mina favoriter.
Du kan bära denna look från tidigt på morgonen till sent på kvällen.

Animal Print Skor och Bell Bottomed Grey Chinos Outfit

grå chinos med djurmotivskor
källa
Att klä sig på kontoret kan vara stressande. Du måste hitta något som är både lämpligt och bekvämt att bära. Men jag tror att jag hittade den perfekta utrustningen för den här typen av scenarier.
Detta är en väldigt elegant och tydligt klippt outfit – kombinera dina grå chinos med klockbottnar med den vita knappkavajen och gör ett uttalande med skorna med spetsig tå och djurtryck.

Svart skinnjacka och grå chinosdräkt

Läderjacka grå chinos
källa
Att kombinera material som läder och bomull kan vara en bra idé. Det ser lite nervöst ut men är ändå en ganska avslappnad outfit. Om du parar ihop det med sneakers kan du bära det dagligen. I vilket fall som helst kommer du att känna dig väldigt bekväm i denna outfit.

Svart trenchcoat och grå chinosdräkt från Culottes

Culottes grå chinos
källa
Om du letar efter en bekväm men ändå mycket modern plagg, kolla in dessa culottes chinos. De är mycket smickrande på dina ben och ser väldigt trendiga ut. Du kan kombinera den med den svarta trenchcoaten och blusen. Klä upp den med svarta oxfordskor för en konstgjord outfit.

Matchande grå chinosdräkt

matchande grå chinos
källa
Och hur är det med superstjärnor och chinos? Enligt vad jag har sett kan jag säga att de älskar den här typen av byxor. På bilden ovan kan du se Kristen Stewart klädd i kostym och chinos i samma grå färg. Det ser elegant ut, men tillsammans med de vita sneakersna får det en enkel och avslappnad atmosfär.

Chinos är perfekta byxor för arbetskläder och kan också bäras för mer avslappnade och avkopplande evenemang. Du kan använda dem för att skapa stilar som är både sportiga och eleganta.
Dessa byxor är populära eftersom det finns så många sätt att utforma dem på. Vi såg de olika utseendet på kläderna och hur man bär dem en dag, arbete och till och med en natt. De är extremt bekväma även när de bärs hela dagen. Och det är den viktigaste informationen att tänka på när man beslutar om man ska köpa sina grå chinos eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*