Grå badrumsdesigner

Grå badrumsdesigner

Grå är en av de mest populära färgerna för heminredning eftersom den är universell, har många nyanser och du kan kombinera den med nästan vilken färg som helst – den ser cool ut. Badrum är inget undantag – om du inte vet vilken färg du ska välja på ditt badrum, gå för grått, det kommer alltid att fungera! Hur gör du det för att undvika tråkiga utseende? Här är några idéer.

Färgscheman och stilar

Först bestämmer du ditt badrums stil – kommer det att vara modernt, modernt, minimalistiskt eller annorlunda? När du har räknat ut det, bestäm dig för färgschemat – väljer du bara grått eller kombinerar du det med något annat? Grå erbjuder också många nyanser, från duvgrå till mycket mörk grafitgrå, så att du kan hitta något du gillar. Grå passar mycket bra med vitt och svart – detta är ett klassiskt färgschema. Om du vill ha ett varmare utseende, vill lägga till naturligt trä eller MDF, om du vill ha en sofistikerad känsla behöver du koppar, mässing och guldbeslag, medan svart kommer att göra för en modern interiör.

För att undvika tråkigt utseende kan du täcka ditt rum med olika typer av plattor i grått eller välja olika tegeltoner. Använd betong, sten, marmor, trä och andra material i grått för att ditt badrum ska se kantigt ut!

Möbler och inredning

Möbler ska matcha den stil du väljer, liksom inredningen. Välj dem därefter. Möbler kan tillverkas av olika material och det här är ett utmärkt sätt att lägga till andra färger i rummet. Se till att du tar med några krukväxter för att fräscha upp utseendet på rummet.

Subtila vita och gråa badrum |  Koncept Desi
5 designidéer för grå badrock
Topp 60 bästa grå badrumsidéer - Inredningsdesign Inspirati
Topp 60 bästa grå badrumsidéer - Inredningsdesign Inspirati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*