Gör sovrummet mysigare

Ett sovrum är en plats där vi somnar och vaknar, och hur du känner och sover där är oerhört viktigt för när du sover dåligt känner du dig dåligt också. Nu när hösten har kommit är det svårare att vakna och stå upp på morgonen och vi alla behöver definitivt lägga till mysighet i våra sovrum. Här är några coola idéer som gör ditt sovrum mysigt och mycket inbjudande och bekvämt att sova.

Skorstenar

När du har möjlighet är den bästa, mysigaste idén någonsin en öppen spis. Lägg till en riktig eller etanol eller annan öppen spis eller använd en icke-fungerande genom att sätta ljus i den – värmen och mysig atmosfär garanteras. Det kan vara svårt att bygga en riktig eldstad, men du kan välja en etanol spis som också ger värme och mysighet och inte kräver speciell ventilation. En trasig vintage spis med ljus inuti och på mantelpiece är en underbar del av din inredning – en bit som denna kommer att passa in i mer interiörer.

Fuskpäls

Fuskpäls är miljövänlig och kommer definitivt att hålla dig varm och bekväm. Det bästa sättet att få den värmen är med en fuskpälsfilt och kudde. Du kan ha en annan färg för att markera eller behålla samma färgschema för dina sängkläder – det är upp till dig, vanligtvis används fuskpäls i vissa kontrasterande färger och det lägger till en textur i din säng som gör den mer välkomnande. Du kan också välja en fuskpälsmatta eller möbler – alla skapar en mysig atmosfär och du gör ditt sovrum mer lyxigt och glamoröst.

Tjock

Klumpig stickning är den mysigaste idén efter fuskpäls och ger inte mindre värme, speciellt om du tar bitar av ull. Ta eller skapa en tjockstickad filt och kuddar så att din säng ser unik och texturerad ut och att sova med och känna dig bekväm med. Du kan också hitta pallar som är stickade i samma stil och några tjocka kabelstickade bitar som ser supermysiga ut och är klassiska för vintern.

Trä

Lägg till trä i ditt utrymme – det ger alltid värme och en mysig känsla. Det kan vara en hel vägg klädd i återvunnet trä, ett målat trägavel och nattduksbord, några avföring och bänkar. Fördelen med trä är att den är aktuell efter den kalla årstiden eftersom den är tidlös och alltid cool.

15 sätt att göra ditt sovrum till den mysigaste platsen i ditt hus
Hur man gör sovrummet mysigt för din sömn - Daily Dream Dec
42 mysiga sovrumsidéer - Hur får ditt rum att kännas Co
Hur man gör ett litet utrymme sovrum känns som en mysig tillflyktsort - Lon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*