Gör ditt skafferi funktionellt

Gör ditt skafferi funktionellt

De flesta av oss behöver ett skafferi för att rymma matvaror, olika kemikalier, krukor och andra saker – vad du vill. Hur kan du göra ditt kök och skafferi funktionellt, praktiskt och elegant samtidigt? Vi har förberett några idéer för att organisera ett skafferi – hyllor och dörrar som döljer dem med stil.

Inbyggda skafferier

Ett inbyggt skafferi är en cool idé för mindre kök och när du inte har ett separat utrymme för ett skafferi. Bygg bara ett skafferi direkt in i ditt kök – beställ några skåp med hyllor för dem, de kan stängas eller ha glasdörrar och de kan vara större eller mindre – det beror på hur mycket förvaringsutrymme du behöver. Stilen på ditt kök förblir densamma och du behöver inte leta efter ett separat skafferi. Om du vill ha ett ännu mer funktionellt skafferi – tänk utdragbara hyllor – detta gäller inte bara inbyggda, utan alla skafferier som helhet. De gör det lättare att komma åt och är en mycket praktisk lösning, särskilt för ett inbyggt skafferi. Du kan också kombinera sådana hyllor med vanliga inbyggda.

Praktiska dörrar

Skjutdörrar är det första alternativet när du vill ha maximal funktionalitet och utrymme. Välj vilken typ av dörrar som helst – men låt dem glida så att de inte tar något utrymme eller utrymme totalt. Detta är en super praktisk idé.

Glasdörrar släpper in ljus och låter dig se vad som finns i skafferi. Det betyder att du kan hålla röran ute och ändå se allt. Glas ger rummet en modern känsla. Så om det passar ditt koncept, fortsätt! Du kan också kombinera de två idéerna för skjutdörrar och glasdörrar samtidigt – det är super nervöst!

Om du verkligen vill kombinera modernitet med funktionalitet är en paneldörr vägen att gå. Meddelanden, inköpslistor, bilder, önskningar, bilder och andra saker kan visas på den sömlöst. Du kan också få skjutdörrar – en så cool kombination!

Franska dörrar är inte bara funktionella, det finns något mycket charmigt med att ha franska dörrar, de är praktiska men ändå vackra att titta på. De hjälper inte bara till att göra utrymmet bättre, men de främjar också hur du ser på saker.

Hur man skapar en funktionell och organiserad skafferi  DIY försköna.
15 idéer för skafferiorganisationer för att göra dig mer funktionell - Bob Vi
Gör ditt skafferi snyggt kan göra ditt kök till ett mer.
Att göra ditt skafferi snyggt kan göra ditt kök till ett mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*