Göm Mess Eyesores

Varje hem har mycket ögonsmärta som kan förstöra hela utseendet. Jag vill dela några super enkla och coola livshacks som hjälper dig att täcka över eller på något sätt fixa ögonsmärta utan att spendera mycket pengar eller tid. De flesta av dessa idéer kan enkelt göras av dig själv.

Tvättkorgar och soptunnor

Vanliga tvättkorgar är ganska fula och kan förstöra varje badrumsutseende. Förvara dina tvättkorgar i extra djupa lådor som perfekt matchar ditt badrum, tvätt eller till och med sovrumsdekor och du kommer att glömma bort det.

Samma sak kan göras med en ful skräp. Du kan skapa ett speciellt skåp för detta, eller gömma det i ett av köksskåpen, eller bara täcka det för att matcha ditt interiör.

Routrar, AC-enheter, växlar och larmsystem

Routrar och larmsystem kan vara ganska fula, och vem vill titta på dem hela dagen? Förverkliga några mycket enkla DIY-projekt för att dölja dem. Du kan till exempel ta bokryggar och limma ihop dem för att skapa ett hemligt lagringsutrymme. Placera din router i den. Larmsystem och kontrollpaneler på väggarna kan döljas med olika minnesplattor, målningar, galleriväggar och endast foton och målningar som du gillar.

Vi är ganska säkra på att du enkelt kan täcka din AC-enhet med en skärm eller låda på utsidan, men hur är insidan? Det är svårare eftersom du inte borde förhindra att det fungerar och det ska se coolt ut. Gör en snidad fanérskärm, ram in den med ett skåp, lägg till en svarta tavla eller magnet eller ett skjutbräda för att ta bort vid behov.

hushållsapparater

Om dina enheter inte ser bäst ut kan du alltid fräscha upp dem med tejp eller tavlan. Kontaktpapper i rostfritt stål kan ge stil till vilken enhet som helst, och tapeter eller tvättband kan få dem att se lyckligare ut. Låt din fantasi springa vild.

Kablar och ledningar

Kablar kan döljas på många olika sätt, allt är upp till dig. Du kan lägga dem i en behållare, låda eller låda. Om det är omöjligt att dölja de fula strängarna, gör dem till underbara strängar som täcker dem med stora träpärlor och tyg.

Förvandla ledningar till väggkonst med trådklämmor. Du kan skapa en hel väggkonst med ledningar när det inte finns något sätt att dölja dem, och de kommer att lägga till en modern känsla i ditt interiör.

Badkar

Ett ful inbyggt badkar kan lätt täckas i luftsten, trä, plywood, kakel eller något annat du tycker passar.

Matningsstationer för husdjur

Dölj ditt husdjursmatningsställe och allt väsentligt i en garderob så att allt ser snyggt och snyggt ut. Du kan använda din köksö eller annat köksskåp för att lägga till en matningsstation där.

21 geniala sätt att dölja röra och ögonblick i ditt hem.
22 Genius Ways to Dide Mess and Eyesores at Home - Recycled Craf
22 Genius Ways to Dide Mess and Eyesores at Home - Recycled Craf
22 Genius Ways to Dide Mess and Eyesores at Home - Recycled Craf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*