Godisfärgat fritidshus

Godisfärgat fritidshus

Designad av den taiwanesiska inredningsutövningen KC Design Studio som en semesterplats för ägaren och hennes tre katter. Detta tre våningar hem vid havet i Zhunan, nordvästra Taiwan, är en lekfull, rosa oas med maximal komfort för människor och katter. Rosa glaspartitioner och en samling manga- och tecknadinspirerade karaktärer och konstverk gör detta hus verkligen unikt och speciellt.

På den lägre nivån är ett öppet vardagsrum och nöjesområde fiktivt uppdelat i en sittplats, matsal och kök med en frukostbar och ett matbord, som är inriktade mot en tvådelad köksö. Det stora sovrummet och kattens lekrum är uppdelade med en glasvägg som gör det möjligt för ägaren att se katterna leka eller sova från sin säng (och vice versa) och låta naturligt ljus hälla in från lekrummet stora fönster in i sovrummet. Konstruktörerna har på ett kreativt sätt gett kattens regering en mängd lekfulla detaljer, som en karusellliknande roterande metalltrappa som hänger upp från taket, en fluffig gunga och steg och avsatser runt rummet, inklusive en som omvandlas till ett skrivbord . En klädkammare i sovrummet är omgiven av rosa glas från golv till tak, medan det rosa och vita kaklade badrummet är åtskilt från lekrummet med en avdelare för terrazzo och rosa glas som kan nedtonas för integritet.

Ägarens karaktärer visar berömda seriefigurer, från Bugs Bunny and Sponge Bob till KWAS Companions, Disneys Beauty and the Beast och Hello Kitty, som framträdande visas i välvda nischer bakom matbordet och på speciella podier vid ingången.

Godisfärgat fritidshus för människor och kattdjur lika - DigsDi
Semesterstuga Pt 3: Candy Color Tree |  Pennspån.
Hitta din semesterstil: 14 godisfärgade juldekorationer.
Semesterstuga Pt 3: Candy Color Tree |  Semester, jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*