Glitterpumpar för kvinnor

Glitterpumpar för kvinnor

Glitterpumpar är en särskilt glamorösa skopumpar och kännetecknas av att skaftet, sulan eller hälen är dekorerade med en glittrande yta. Eftersom pumpar nu betraktas som damskor med undantag av operapumpar, finns glitterpumparna främst i damkollektioner eller för unga flickor och finns därför i populära damskor och mindre ofta i yngre barnskor.

Glitter Pumps Buy-Woman är bortskämd för valet

Eftersom pumpar på den tyska skomarknaden är breda, kallas annars slutna tofflor med måttliga klackar tofflor utan fästelement som snören, remmar eller blixtlås. Medan sulan är relativt platt kan hälen ha olika former och höjder beroende på tillfälle och modell. Men ett måttligt stycke på 3 till cirka 9 centimeter är vanligt, med affärsmodeller och även Modeller för yngre tjejer brukar vara platta och skorna för kvällskläder är höga. Förutom de klassiska pumparna i sin grundform alltid nya varianter komma ut på marknaden, som tår eller öppna tår, som möjliggör en liten eller lite större bild av tårna och i kombination med glitterpartiklar ser de väldigt sommar och elegant ut. Pumpar med hög front, på grund av sin form som täcker stora delar av foten, erbjuder betydligt mer yta än en normal pump och är därför särskilt lämpliga för större mönster av glitterelement eller flera glitterapplikationer, medan flamencopumpar har en subtila glittrande ränder eller partiklar ankelremmen som det valfria klippet kan ha.
De Spetspumparsom har en rent dekorativ snörning på vristen, som består av ett eller två par öglor, kan antingen bäras med glittrande snören, vilket också gör dem lämpliga för mer formell klädsel, eller som en del av kvällskläder helt täckt med en glittrande tyg.

Amazon.com |  Creativesugar Gradient Color High Heels, 3D Glitter.
Glitterklackar / Kungsblå glittrande klackar / Bröllopsskor / Sparkle.
Glitter Heel Shoes |  Klackar, Glitterskor, Damskor
Sparkly Cinderella Blue glitter klackar!  Ljusblått satängband.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*