Glasartiklar för inredning

Glasartiklar för inredning

Transparensen och den flytande känslan av glasföremål ger varje rum en drömlik effekt. Klart glas med kreativa former och former är extremt coolt för att skapa en elegant modern atmosfär och lägga till subtila men intressanta accenter till din interiör. Låt oss ta en titt på de coolaste föremålen som du kan använda i ditt hem för att få dem att sticka ut.

Glaslampor

Klarglaslampor är en fantastisk idé att lägga en accent till alla moderna utrymmen med mestadels form. Här hittar du ett stort urval av genomskinliga taklampor, bords- och golvlampor av klart glas i olika former. Du kan hitta handblåsta glaslampor som verkar ofullkomliga, men det är designens poäng. Du kan också hitta olika färger på transparenta glaslampor, från rökt glas till rosa och blått. Vissa genomskinliga lampor har mycket intressanta lampskärmar som inte ger det vanliga ljuset men märks.

Glasmöbler

Glasmöbler är tidlösa och kommer aldrig att gå ur stil. Glasplattor, även glasstolar och nattduksbord kan ses i många moderna utrymmen. Ett soffbord i glas är alltid ett bra och elegant tillskott till alla vardagsrum, och i ett sådant fall blir bordsben ett tillbehör och en del av inredningen. Detsamma gäller för ett skrivbord eller ett matbord – kombinationer av stenved och glas eller metall och glas för att göra bordet mer intressant. Glasförvaring är en fantastisk idé eftersom det ser eteriskt ut och verkar försvinna i luften snarare än att se skrymmande ut.

Glas tillbehör

Klart glas tillbehör är ett annat coolt sätt att gunga klart glas i din heminredning. Tänk på cloches med coola skärmar inuti, stora vaser av klart glas och orkaner med ljus och lysdioder inuti. Om du är en vinälskare, kolla in intressanta vinkarafer och drick glas av klart glas men mycket märkbara former. Intressanta vaser av klart glas gör till och med en enda blomma till ett riktigt mästerverk, och olika glaskökstillbehör kommer att ge sofistikering i ditt utrymme.

Mercury Glass Design Items - Kommersiell inredningsdesign Ne
Lucite hemartiklar - röda sulor och rött vin |  Matsal i glas.
Enkla tips för att utforma ett skåp med glasdörrar - Melissa.
Husdesign modern skulptur inredning dekoration objekt glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*