Glamorösa sovrumsdesignidéer

Glamorösa sovrumsdesignidéer

Glamorös stil eller bara några detaljer i denna fantastiska stil kommer att göra ditt utrymme mer sofistikerat, välkomnande och iögonfallande. Gammal glamour var en klassiker med tunga möbler och kristallkronor, konstverk och raffinerad ljuskrona. Men hur ser ett glamoröst rum, eller mer exakt ett sovrum, ut idag? Leta efter idéer nedan!

Stilar

Glam handlar inte bara om glamour, du kan rocka glamour och djungel, glamour med boho, glamour och vintage, glamour och samtida, glamour och retro, glamour och många andra stilar för att uppnå en look som du verkligen vill ha. Du kan lägga till några glamorösa detaljer här och där till vilken stil du vill och voila.

Färger

För dagens moderna eller samtida glam chic, använd rosa, svart, purpur och guld – de ser fräscha och djärva ut och skapar den nödvändiga stämningen. För en vintage känsla, gå till mjuka neutrala färger som pärlgrå, vit, beige och guld. Det finns många fler färgscheman där ute, och pastellfärger är bland de mest populära. Neutrala färger är också en fantastisk och ljus idé för ett glamoröst utrymme.

möbel

Möblerna och tillbehören du använder beror på de stilar du har valt: rustik för ett rustikt glamoröst utrymme, modernt eller samtida, shabby chic och så vidare. Om du föredrar vintage eller shabby chic med glamour så rocka gammal glam chic först – fantastiska lyxiga möbler, dyra tyger, guld och rosor och exklusiva vintagebitar. Använd draperier, draperier och lyxiga vintagemöbler för att skapa ett elegant, glamoröst sovrum. Glöm inte blomma- och hjärtmönster, blomma- och fjärilslampor och väggdekorationer. Sätt en skyltdocka och klä den på ett fashionabelt sätt – det blir ett coolt tillbehör. Vintagemöbler, gamla eleganta föremål och saftiga färger skulle hjälpa dig att slutföra bilden.

10 glamorösa sovrumsidéer |  Glam sovrum inredning |  Decohol
Glamorösa sovrumsdesignidéer 2019 |  Vit sovrum inredning.
South End glamorösa sovrumsrenovering och design - samtida.
49 Glamorösa sovrumsdesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*