Glam Kitchen Design

Kök är mycket viktiga i alla hem, de ska vara funktionella och eleganta samtidigt för rengöring, matlagning, förvaring och mat. Det är ganska svårt att hitta en balans och, viktigast av allt, att lägga till karaktär och stämning i köket. Inte alla kan hålla den balansen, men vissa designers och ägare kan det, och dagens kök är en av dem.
Detta kök tillhör Lieve Saether, ägare av Turnstyle Design, och hon designade det själv. Det var verkligen en dramatisk makeover. Saeters starka kostym består av oväntade blandningar av mönster, färg och struktur. Hon säger att nyckeln är att inte ta henne för allvarligt och att följa din egen kreativa intuition. Att köpa Chevron tapet var en vågad lösning, men det ser ovanligt ut och förändrar utrymmet helt. Möblerna och alla skåp är vita. Designern valde coola glamour accenter. Så hon bestämde sig för att använda guld till några dörrar, dörrhandtag och lampor. Öppna hyllor i köket är ett populärt sätt att skapa mer förvaringsutrymme i köket eftersom de inte ser skrymmande ut och rymmer många saker.
Matsalen är åtskild av en rumsdelare som fungerar som en bänkskiva. Mönstrad tapet ser bra ut med grova tegelstenar, och det finns flera randiga textilier – en matta och gardiner. Väggen med dörrarna till terrassen är dekorerad i svart för kontrast, och det visar igen hur väl designern kan blanda mönster. Ha kul med bilderna nedan!

Iögonfallande glamköksdesign i en blandning av mönster - DigsDi
40+ Glam, idéer för köksdesign |  Wayfa
46 vackra Glam Kitchen Design Idéer att prova - DigsDi
Room Crush: Industrial Glam Kitchen |  Modern köksdesign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*