Glada sommar veranda dekor idéer

Glada sommar veranda dekor idéer

Är du redo för den kommande sommaren? Och i vissa regioner är sommaren redan här! Det är därför det är väldigt aktuellt att dekorera din veranda för sommaren. Välj den stil du gillar: rustik, shabby chic, modern, traditionell eller skandinavisk och börja skapa! För en shabby chic veranda behöver du shabby chic möbler, statyetter, blommor och ljusstakar. Jag älskar rustika verandor med korgmöbler, krukväxter, hjorthorn och mysiga textilier. Strand- och havsinspirerade verandor är alla ilska. Så ta ut koraller, snäckskal, sjöstjärnor och lägg till korg eller enkla vita möbler. Ljusa färger och massor av gröna växter och blommor är perfekta för alla sommarveranda. Låt din fantasi springa vild och njut av cocktails på din veranda!

Färger

Välj ett lämpligt färgschema för din sommarveranda – blir det ett färgstarkt eller neutralt rum? Om du älskar neutrala, gå efter lager neutrala – de ser väldigt moderna och eleganta ut och är för närvarande trendiga. Om du vill tända lamporna, prova rött, ljusblått, grönt och gult för en snygg touch, rosa och lila för en flickaktig känsla, och så vidare – det finns många kombinationer och idéer du kan implementera.

möbel

Möblerna ska matcha din veranda stil: rustik, vintage, boho, bondgård, modern, samtida eller shabby chic. Rotting- och rottingmöbler är en tidlös idé som passar bra i många dekorativa stilar. Du kan också lägga till träbitar. Om det är ett boho-utrymme, överväga en hängmatta och eventuellt en makramstol.

Tillbehör och dekorationer

Lägg först till krukväxter och blommor – det är sommar och du bör fräscha upp utrymmet så mycket som möjligt. Tryckta kuddar och mattor kan ge veranda färg och ljuslyktor och ljus gör utrymmet väldigt mysigt. Lägg till en touch av den valda stilen för att göra verandan svalare och ljusare och njut av sommaren!

63 Glada sommarinredningsidéer |  Veranda dekorering, veranda.
Bästa möbler, produkt- och rumsdesigner i maj 2014 - DigsDi
63 Glada sommarinredningsidéer (med bilder) |  Sommar veranda.
63 Joyful Summer Porch Décor Ideas - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*